Політика конфіденційності та умови використання даних Форіншурером


Використовуючи послуги Форіншурера, ви довіряєте нам свої особисті дані. Щоб дізнатися, які відомості ми збираємо та як їх використовуємо, уважно вивчіть нашу політику конфіденційності.

Політика конфіденційності пояснює, які дані ми збираємо і навіщо, а також як ми використовуємо їх.

Форіншурер серйозно ставиться до конфіденційності ваших даних, тому незалежно від того, новачок ви або досвідчений користувач, обов'язково ознайомтеся з нашими правилами.

Користувач, надсилаючи заявку на страхування через сайти Форіншурера з метою інформування та отримання вартості полісу за вибраним видом страхування, висловлює свою повну згоду відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» на автоматизовану, а також без використання засобів автоматизації, обробку та використання власних персональних даних.

Закон регулює правові відносини, пов'язані із захистом та обробкою персональних даних, та спрямований на захист основних прав і свобод людини та громадянина.

Відповідно до ч. 5 та ч. 6 ст. 6 Закону опрацювання персональних даних здійснюється для конкретних та законних цілей, визначених за згодою суб'єкта персональних даних, або у випадках, передбачених законами України, у порядку, встановленому законодавством.

Користувач надає Форіншуреру свою згоду на обробку всіх його персональних даних відповідно до певної мети їх обробки без обмеження терміну зберігання та обробки персональних даних, підтверджує та погоджується з тим, що його персональна або ідентифікуюча інформація, які стають відомі Форіншуреру та компаніям-партнерам, може зберігатися та оброблятися.

Форіншурер також має право на зберігання та обробку персональних даних клієнта, отриманих із загальнодоступних джерел.

Користувач гарантує достовірність наданих персональних даних та те, що персональні дані належать йому.

Які дані та типи інформації збираються на сайтах Форіншурера

Персональні дані. Це відомості або сукупність відомостей про відвідувача, який ідентифікований або може бути ідентифікований. Заповнюючи форми заявок на страхування, ви надаєте своє ім'я (опціональне прізвище), мобільний номер телефону, місто, де ви живете, електронну адресу (опціонально), об'єкт страхування.

Знеособлені особисті дані. Це дані, за якими неможливо ідентифікувати особу відвідувача. До таких даних належать дані про використання різних служб та роботу з ними, не прив'язані до конкретної людини, дані технічного характеру, зібрані за допомогою cookie або іншими технологіями аналізу (IP-адреси, використовуваний оглядач, дозвіл монітора, операційна система, адреса, з якого прийшов відвідувач). Такі дані не використовуються для доступу до вашої персональної інформації та використовуються Форіншурером для збору комплексної статистики щодо використання веб-сайтів Форіншурера.

Як Форіншурер використовує дані

Форіншурер фізично не акумулює і зберігає ваші дані на сервері, тобто. їх неможливо зламати, вкрасти чи спотворити. Але Форіншурер може використовувати дані користувачів для покращення якості послуг та сервісів Форіншурера.

Ваші дані онлайн не зберігаються в базі сайтів Форіншурера, їх безпосередньо отримує авторизований кол-центр страхової компанії-партнера через захищені електронні канали зв'язку виключно для оперативного зв'язку з вами та надання вам індивідуального страхового тарифу та персональної пропозиції щодо страхового захисту.

Форіншурер не розсилає інформаційні повідомлення і дані ніколи не використовуються для розсилки спаму і Форіншурер докладає максимум зусиль, щоб цього не сталося.

Форіншурер не передає дані, зібрані про відвідувачів веб-сайтів третім особам, крім випадків, обумовлених цією Угодою або обумовлених у законодавстві України, що стосуються національної безпеки, економічного благополуччя та прав людини.

У разі заявок на купівлю страхування, вся інформація передається страховим компаніям лише після підтвердження цієї угоди та згоди на обробку даних.

Ми не розкриваємо особисту інформацію користувачів страховим компаніям, посередникам та брокерам, організаціям та приватним особам, які не є авторизованими партнерами Форіншурера, які відсутні у списку страховиків-партнерів Форіншурера. Ми працюємо не з посередниками або брокерами, а безпосередньо з контакт-центрами або уповноваженими департаментами прямих або онлайн-продажів надійних страхових компаній.

Зі страховими компаніями-партнерами у нас укладено договори про конфіденційність переданих даних та заборону нецільового використання даних користувачів сайтів Форіншурера, які надали свої персональні дані з метою отримання тарифної пропозиції щодо страхування.

Забезпечення безпеки інформації

Для запобігання несанкціонованому доступу до вашої інформації або її розголошення та для належного її використання Форіншурер використовує відповідні фізичні та адміністративні процедури.

Ми робимо все можливе для того, щоб убезпечити Форіншурер та наших користувачів від несанкціонованих спроб доступу або розкриття даних. Зокрема, ми використовуємо SSL-шифрування на наших сайтах та обмежуємо нашим співробітникам та партнерам доступ до персональних даних, а також накладаємо на них суворі договірні зобов'язання, за порушення яких передбачено серйозну відповідальність та штрафні санкції.

У яких випадках застосовується ця політика конфіденційності

Наша політика конфіденційності поширюється на всі послуги та сайти, що працюють під брендом Форіншурер. Однак деякі сервіси мають власні правила, які не спираються на цю політику конфіденційності.

Політика конфіденційності не діє щодо служб, що надаються іншими компаніями або приватними особами (включаючи продукти або сайти, які можуть рекламуватись на сайтах Форіншурер), а також інших ресурсів, на які ведуть наші посилання. Також політика конфіденційності не охоплює правила роботи з інформацією сторонніх компаній та організацій, які рекламують наші сайти та застосовують для показу релевантних оголошень такі технології, як файли cookie та ін.

Ми забезпечуємо конфіденційність та безпеку вашої інформації.

При виявленні незаконного розповсюдження інформації користувач зобов'язаний негайно повідомити Форіншурер з метою припинення незаконного розкриття інформації.

Особи, які вважають, що їхні права та інтереси порушені в результаті обробки та використання персональних даних, надсилають претензії на адресу електронної пошти editor@forinsurer.com.

Політика конфіденційності та умови використання даних Форіншурером