Іншуртех Honeycomb отримав $36 млн фінансування Серії B під керівництвом Zeev Ventures


Іншуртех Honeycomb отримав $36 млн Серії B під керівництвом Zeev VenturesІншуртех Honeycomb Insurance отримав 36 мільйонів доларів фінансування Серії B під керівництвом Zeev Ventures. Honeycomb планує використати нове фінансування для збільшення кількості персоналу з 90 до 180 протягом 18 місяців, розробку нових страхових продуктів та експансії на нові ринки.

На початку року засновник Honeycomb Ітай Бен-Закен під час підготовки розширеної серії фінансування запропонував венчурному інвестору Орену Зеєву (акціонеру Navan, Houzz, Next Insurance та Tipalti) виступити провідним інвестором Серії В, пише Beinsure Media. Згодом Орен Зеєв інвестував 30 мільйонів доларів в Honeycomb, ставши найбільшим акціонером стартапу. Інші учасники Серії B на 36 мільйонів доларів включають нових інвесторів Arkin Holdings і Launchbay Capital, а також Ibex Investors, Phoenix Insurance та IT-Farm.

На початку 2022 року компанія залучила 15 мільйонів доларів Серії A і зараз планує отримати 130 мільйонів доларів страхових премій у 2024 році, що в три рази більше, ніж минулого року.

Бен-Закен запустив Honeycomb Insurance у 2019 році, і після двох років розробки комп’ютерного бачення компанії та технології «інспекції» власності на основі ШІ компанія продала свій перший поліс у 2021 році. Штучний інтелект Honeycomb покладається на аерофотознімки дахів будівель, що часто усуває потребу у дорогих фізичних перевірках.

Після того, як його перший стартап провалився у 2018 році, Бен-Закен, колишній консультант BCG і MBA Wharton, витратив місяці на роздуми про свій п’ятирічний досвід керування компанією. Він зрозумів, що хоча Comprendi, компанія з рекомендацій цифрової реклами, має потенціал, їй важко конкурувати на ринку, де домінують Google і Facebook. Перш ніж заснувати Comprendi, Бен-Закен чотири роки керував страховим маркетплейсом Insurance:com у QuinStreet.

Пізніше Бен-Закен вирішив створити компанію, яка надає страхування майна та страхування від нещасних випадків для орендодавців та асоціацій квартир.

Honeycomb привернув інвесторів не лише через його швидке зростання, а й тому, що страхування орендодавців, хоча й дозріло для інновацій, залишається надто малим, щоб великі страхові компанії могли домінувати.

Бен-Закен зазначає, що ринок страхування орендодавців і асоціацій квартир все ще дуже фрагментований. Конкурентами Honeycomb є два стартапи - Steadily, який залучив $28,5 млн у рамках фінансування серії B у липні минулого року, і Obie, який отримав $25,5 млн у фінансуванні серії B від Battery Ventures рік тому.  | Форіншурер / Beinsure Media