Цифрова платформа Amplify Life Insurance залучила $20 млн у Серії B


Цифрова платформа Amplify Life Insurance залучила $20 млн у Серії BЦифрова платформа Amplify Life Insurance залучила 20 мільйонів доларів в раунді фінансування Серії B, який спільно очолювали Crosslink Capital і Anthemis.

Нові інвестори Moneta Ventures і Evolution Ventures приєдналися до раунду за підтримки існуючих інвесторів Greycroft, Munich Re Ventures і Foxe Capital.

Компанія Amplify, заснована в 2019 році, допомагає клієнтам оптимізувати програми страхування життя. Стартап зосереджений на клієнтському досвіді, трансформуючи традиційне страхування життя та збільшуючи доступність страхового захисту.

До правління Amplify увійшли Мішель Ченг, попередній фінансовий директор Next Insurance, і Марк Вільямсон, операційний директор Masterclass, які допоможуть сприяти майбутньому зростанню та розвитку стартапу.

«Amplify спростовує уявлення про те, що страхування життя можна продати лише через традиційний агентський канал», — сказала Емі Науіокас, засновник і генеральний директор Anthemis. «Ми вважаємо, що Amplify об’єднує та зміцнює весь ланцюжок створення вартості страхування життя, пропонуючи прямий доступ до сегменту клієнтів, який раніше був недоступний».

З моменту закриття раунду Серії A Amplify досягла 200% зростання порівняно з минулим роком. Компанія також розробила запатентовану модель машинного навчання для точного прогнозування рейтингу застрахованого; цей розширений алгоритм залучення клієнтів дозволив залучати цінних клієнтів, що призвело до значно вищих середніх премій за поліс порівняно з галузевими нормами.  | Форіншурер