Іншуртех Coversure залучив $4 млн у попередній Серії A під керівництвом Enam


Іншуртех Coversure залучив $4 млн у попередній Серії A під керівництвом EnamІндійська іншуртех компанія Coversure залучила 4 мільйони доларів під час попереднього раунду фінансування серії А під керівництвом інвестфонду Enam Holdings.

Coversure, заснована в січні 2023 року підприємцем Саурабхом Віджайвергією, спеціалізується на консультаційних послугах щодо особистого страхування. Стартап використовує штучний інтелект для надання індивідуальних страхових рішень.

Компанія прагне допомогти як існуючим, так і новим страхувальникам у різних сегментах, включаючи страхування здоров’я, життя, автотранспорту та страхування подорожей.

Генеральний директор Саурабх Віджайвергіа заявив про необхідність неупередженого підходу до вирішення питань сімейного страхування. Компанія пропонує персоналізоване управління ризиками, спрощене управління політикою та турботу про сім’ю, усуваючи прогалини в страховому захисті.

Coversure виділяється тим, що надає персоналізовану консультативну послугу щодо вибору страховика та програми захисту, на відміну від багатьох платформ, які зосереджуються на загальних продажах.

Інвестиції будуть використані для вдосконалення платформи Coversure за допомогою аналізу даних і машинного навчання та експансії на ринку Індії.

Індійський сектор страхування та іншуртех демонструє стійке зростання. Експерти прогнозують, що протягом наступного десятиліття сукупний річний темп зростання складе близько 14%.  | Форіншурер