Акселератор Lloyd’s Lab приймає заявки на 13-ту когорту страхових стартапів


Акселератор Lloyd’s Lab приймає заявки на 13-ту когорту страхових стартапівЛабораторія Lloyd’s Lab заохочує інновації в страховому секторі, підтримуючи стартапи та масштабні компанії в розробці новаторських рішень. Протягом 10 тижнів учасники мають можливість перевірити свої ідеї та вивести на ринок нові продукти за підтримки розгалуженої мережі та ресурсів Lloyd.

Лабораторія надає унікальну можливість новаторам випробувати нові концепції та продукти під керівництвом експертів з найбільшого у світі ринку страхування та перестрахування. Lloyd’s Lab шукає свіжі, революційні ідеї, щоб покращити ринок Lloyd’s і краще обслуговувати своїх клієнтів.

Учасники отримають переваги від доступу до експертів-наставників, ключових радників, потенційних торгових партнерів та інвесторів. Крім того, учасники можуть вибрати роботу в Lloyd’s у Лондоні або в будь-якому іншому місці, яке найкраще відповідає їхнім бізнес-потребам.

Напрямки програми

Нові продукти: лабораторія Lloyd’s Lab шукає інноваційні страхові продукти, які б усунули недострахування або значно покращили існуюче покриття. Стартапи можуть включати технології, які допомагають страховикам кількісно визначати нові типи ризиків, прогнозувати потенційні збитки, об’єднувати страхування з існуючими послугами або розробляти параметричні продукти та пропозиції на основі смарт-контрактів.
Дані, моделі та процеси. Ефективний андеррайтинг у Lloyd’s базується на передових інструментах та методах оцінки ризиків, управління портфелем і розгляду претензій. Лабораторія шукає стартапи, які представляють нові джерела даних для точного андеррайтингу, прогнозування майбутніх претензій, сукупних наборів даних для виявлення тенденцій, автоматизації процесів платежів або покращення обробки документації.
Підвищення стійкості та підтримка перехідного періоду на Близькому Сході та в Африці: оскільки регіон Близького Сходу та Африки стикається з проблемами, пов’язаними зі зміною клімату, енергетичним переходом і природними катастрофами, Лабораторія зосереджена на рішеннях, які підвищують стійкість і підтримують сталий розвиток. Стартапи мають бути спрямовані на комерційні напрямки діяльності та можуть включати інноваційні продукти реагування на катастрофи, стійкі страхові рішення для енергетичного переходу та вдосконалені інструменти моделювання катастроф.

Переваги програми:

Експертне наставництво: учасники отримають вказівки від галузевих наставників, у тому числі спеціалістів, які зосереджені на регіоні MEA.
Мережеві можливості: доступ до ключових радників, потенційних торгових партнерів та інвесторів.  | Форіншурер