Іншуртех Authentic отримав від інвесторів $11 млн в рамках фінансування Серії A


Іншуртех Authentic отримав від інвесторів $11 млн в рамках фінансування Серії AAuthentic Insurance, нью-йоркський страховий стартап, залучив 11 мільйонів доларів в раунді фінансування серії A, який очолює FirstMark Capital, за участі Slow Ventures, Altai Ventures, MGV, Upper90 і Commerce Ventures.

Фінансування спрямоване на підтримку розширення команди та розробку нових страхових продуктів, таких як компенсація працівникам і медичне страхування.

Компанія Authentic заснована в 2022 році та допомагає SaaS-платформам, асоціаціям та іншим спільнотам створювати власні програми страхування, адаптовані для малого бізнесу. Стартап дозволяє партнерам інтегрувати страхові продукти за допомогою лише одного рядка коду, спрощуючи процес надання страхового покриття своїм користувачам.

Authentic керує андеррайтингом, виплатами, ринками капіталу та перестрахуванням, отримуючи плату за ці послуги, тобто модель схожа на еквайринг. Компанія націлена на компанії а з річним доходом менше $5 млн.

Генеральний директор Коул Ріккарді очолює Authentic. Ріккарді висловив вдячність інвесторам і партнерам, високо оцінивши зусилля команди в розвитку компанії.

З моменту запуску у вересні минулого року Authentic залучив понад 10 клієнтів, у тому числі Mindbody, Restaurant365 і theCut, які обслуговують близько мільйона малих підприємств. Компанія продала понад 100 полісів і планує перевищити 1000 до кінця літа.

Authentic є першим постачальником страхових послуг, який пропонує малим підприємствам, розташованим у кількох штатах, можливість придбати та керувати полісами онлайн.  | Форіншурер