Іншуртех APOLLO залучив $13,4 млн на створення BNPL платформи Finshore


Іншуртех APOLLO залучив $13,4 млн на створення BNPL платформи FinshoreInsurtech APOLLO залучив 13,4 мільйона доларів на створення дочірньої компанії Finshore, яка буде працювати за BNPL принципом «купуй зараз — плати пізніше».

Fair Capital Partners очолив фінансування для FinShore, а Innovation Federal Credit Union виступила кредитором. PWC Finance Debt & Capital Advisory була ексклюзивним фінансовим радником APOLLO та FinShore.

Платформа, запущена у 2019 році, пропонує цифрові продукти канадським споживачам. APOLLO співпрацює з компаніями з управління нерухомістю, страховими брокерами та PropTech компаніями, інтегруючи страхові продукти в існуючі робочі процеси.

FinShore в рамках вбудованого страхування надасть можливість щомісячної оплати страхових платежів для понад 100 тис. канадців, які застраховані в Apollo.

Стартап співпрацює з менеджерами нерухомості, щоб включити страхування безпосередньо в процес лізингу. Ключовими партнерами є компанії QuadReal, InterRent і Yardi Systems.

FinShore дозволяє клієнтам використовувати механізм BNPL для своїх страхових премій і дозволяє страховим брокерам-партнерам APOLLO проводити транзакції від імені своїх клієнтів.

«Створення FinShore є інноваційним кроком вперед для APOLLO, і він значно полегшить життя канадських орендарів. У цьому економічному кліматі, особливо зі зростанням вартості оренди в Канаді, споживачі шукають гнучкості у своїх варіантах оплати. Завдяки нашим партнерам у FairCap, IFCU та PwC CF ми можемо це запропонувати їм», зазначив Джефф МакКанн, генеральний директор APOLLO.  | Форіншурер