Страхова компанія ARX виступила страховим партнером OCEANMAN Ukraine


Страхова компанія ARX виступила страховим партнером OCEANMAN UkraineВідома як серед професійних плавців, так і серед аматорів, іспанська серія змагань OCEANMAN відбудеться в Києві 29-30 червня.

Страхування від ARX охоплює всі можливі ризики, пов’язані із нещасним випадком, з якими можуть зіткнутися учасники під час змагань. "Наша мета – гарантувати, що кожен плавець відчує захищеність і зможе сконцентруватися на своїх досягненнях, не турбуючись про перешкоди чи непередбачені ситуації", зазначили в компанії.

Минулого року в Києві відбулись перші офлайн міжнародні змагання з плавання з початку повномасштабного вторгнення. Учасниця на 5км в категорії 20-29 років встановила рекорд України! Ветеран російсько-української війни, який втратив кінцівку боронячи Україну, але не втратив жагу до життя, проплив 2 км. Загалом було 800 учасників, із різних регіонів України, а одна учасниця навіть приїхала із Бразилії прийняти участь у змаганнях.

«Українці вчергове доводять, що сила духу та незламність – стиль життя. І ми із задоволенням підтримуємо наших партнерів і віримо, що разом ми зможемо підбадьорити як спортсменів, так і аматорів продовжувати займатись спортом та підтримувати фізичне та ментальне здоров’я. А усі турботи на шляху до перемоги на дистанції ми беремо на себе», - зазначає Нонна Рижа, маркетинг-директорка страхової компанії ARX.

«Попри складні часи особливо важливо піклуватися про розвиток спорту, як запоруку здорового майбутнього країни. Ми дуже цінуємо та вдячні нашому страховому партнеру компанії ARX, яка підтримує нас у прагненні розвитку спорту та здорового способу життя», каже Власта Шовковська, організаторка змагань OCEANMAN Ukraine.

Окрім спортивної мети OCEANMAN KYIV 2024 переслідує ще й благодійні цілі на підтримку військових. 100% коштів із благодійного запливу підуть на закупівлю необхідного обладнання військовим.  | Форіншурер