PwC прискорює впровадження штучного інтелекту за допомогою ChatGPT Enterprise


PwC прискорює впровадження штучного інтелекту за допомогою ChatGPT EnterpriseАудиторська компанія PwC у Сполучених Штатах та Великобританії уклали угоду з компанією OpenAI, позиціонуючи PwC як першого посередника OpenAI для ChatGPT Enterprise і його найбільшого корпоративного користувача.

PwC UK активно інтегрує Generative AI (GenAI) у свою діяльність, залучаючи 950 із 1000 найбільших консалтингових клієнтів у США, і вивчає наслідки штучного інтелекту разом з численними аудиторськими клієнтами. Цей стратегічний крок підкреслює прагнення PwC використовувати технології штучного інтелекту для покращення своїх пропозицій послуг.

Угода надає працівникам PwC у США та Британії доступ до найдосконалішої версії ChatGPT, посиленої функціями безпеки та конфіденційності корпоративного рівня. Співробітники отримають переваги від найновіших інструментів штучного інтелекту, включаючи нещодавно анонсовану модель ChatGPT-4o від OpenAI, яка пропонує розширені можливості голосу та зображення.

PwC уже використовує GPT для оптимізації різних процесів, таких як перегляд податкових декларацій, генерування відповідей на пропозиції, надання допомоги протягом життєвого циклу програмного забезпечення та створення інформаційних панелей і звітів. Ця ініціатива спрямована на надання співробітникам PwC передових інструментів штучного інтелекту для підвищення ефективності та інновацій у її послугах.

«Перебуваючи в авангарді моделей OpenAI і будучи першою компанією, яка оголосила про інтеграцію в свою практику, ми маємо унікальні можливості допомогти клієнтам використовувати ChatGPT Enterprise для кращих і швидших способів роботи. Застосовуючи ChatGPT Enterprise для всіх наших співробітників, ми передамо клієнтам наш власний досвід трансформації штучного інтелекту, доповнюючи наші аудиторські, податкові та консалтингові послуги широким спектром рішень для бізнесу та галузі», зазначили у PwC.  | Форіншурер