Lloyd’s підписав Меморандум з Валютним управлінням Бермудських островів


Lloyd's підписав Меморандум про взаєморозуміння (MoU) з Валютним управлінням Бермудських островів (BMA) щодо співпраці та підтримки, розвитку та обміну знаннями та досвідом на міжнародному страховому ринку.

Це партнерство передбачає спільні обговорення та ефективну навігацію нормативних розробок, співпрацю з програмами Lloyd's Lab, а також надання освітнього навчання та дистанційного навчання через Академію Lloyd's як на Бермудських островах, так і в усьому світі.

"Ця угода ще більше зміцнює наше взяте в березні зобов’язання щодо тісної співпраці та узгодження щодо обміну досвідом ризиків між двома основними страховими та перестраховими центрами світу", зазначила Доун Міллер, комерційний директор Lloyd’s і генеральний директор Lloyd’s Americas. "Ця спільна угода забезпечить нам обмін знаннями та досвідом, необхідними для доставки продуктів і рішень для вирішення проблем наших клієнтів і підтримки амбіцій щодо зростання наших ринків у найближчі роки".

Меморандум також зосереджується на просуванні та реалізації теми перестрахування для 14-ї програми Lloyd's Lab Accelerator. Крім того, він прагне виявити можливості співпраці в ширшій екосистемі Lloyd's Lab, включаючи програму Lab Challenge, ICX, Launchpad, Futureminds, а також інноваційний центр BMA.

"Цей Меморандум про взаєморозуміння підкреслює важливість побудови регулятивних відносин між міжнародними ринками, які сприяють розвитку найкращих практик і зміцнюють підходи, що ґрунтуються на оцінці ризику, для вирішення глобальних проблем", каже Крейг Свон, генеральний директор BMA.  | Форіншурер