CoreLogic проаналізував ризики ураганів та їх вплив на страхову галузь в 2024 році


CoreLogic проаналізував ризики ураганів та їх вплив на страхову галузь в 2024 роціCoreLogic, постачальник інформації та аналітики про майнові ризики, опублікував звіт про ризики ураганів Hurricane Risk Report за 2024 рік, щоб допомогти страховикам і менеджерам з ризиків у підготовці до майбутнього сезону ураганів в Атлантиці.

У звіті зазначено, що понад 32,7 мільйона будинків зазнають ризику помірної чи серйозної шкоди через ураганний вітер, а загальна вартість реконструкції оцінюється в 10,8 трильйона доларів. Однак важливо розуміти, що не всі постраждалі будинки будуть повністю зруйновані ураганом, йдеться у дослідженні, яке проаналізував Форіншурер.

Урагани з їхньою величезною потужністю та руйнівним потенціалом є одними з найбільш руйнівних стихійних лих. Вплив одного шторму може охопити цілі громади, завдавши збитків на мільярди доларів і вплинувши на мільйони життів.

Точна оцінка ризику ураганів є життєво важливою для таких галузей, як страхування, нерухомість, банківська справа та управління надзвичайними ситуаціями. Ці оцінки скеровують важливі рішення щодо ціноутворення, резервів збитків і ризику катастроф, забезпечуючи стабільність і готовність до таких подій.

"Страхування залишається одним із найважливіших інструментів стійкого суспільства, враховуючи ту роль, яку воно відіграє у відновленні. Можливість кількісно оцінити ризики допомагає страховим компаніям приймати обґрунтовані рішення щодо ризиків, що є критично важливим у оцінці збитків ураганів", каже Мейклер Болтон Сміт, віце-президент CoreLogic з управління небезпекою та ризиками.

З огляду на можливість активного сезону ураганів, як страховики, так і власники будинків повинні вжити всіх необхідних заходів для підготовки та зниження ризику.

Звіт зосереджений на трьох великих містах: Нью-Йорку, Х’юстоні та Маямі. Ці густонаселені райони потребують пріоритетного планування через потенційну серйозність прямого приходу урагану на сушу.

У районі метро Нью-Йорка понад 3,7 мільйона житлових об'єктів знаходяться під загрозою. І Х'юстон, і Маямі стикаються з ризиками для понад 2 мільйонів будинків.

Висока щільність населення та розгалужена інфраструктура в цих регіонах можуть призвести до значних збитків у разі пошкодження ураганом.

Національне управління океанічних і атмосферних досліджень (NOAA) передбачає повернення до умов Ла-Нінья в Тихому океані, що зменшить вертикальний зсув вітру в Північній Атлантиці. Крім того, температура поверхні моря в Північному Атлантичному океані вже вище, ніж будь-який попередній рік.

Ці умови вказують на наступний потенційно значний сезон ураганів, що підкреслює необхідність пильності та готовності.

Звіт CoreLogic за 2024 рік пропонує комплексний аналіз ризиків ураганів у США, надаючи важливу інформацію для власників нерухомості, страховиків і політиків.  | Форіншурер