Appian та Swiss Re автоматизують андеррайтинг у страхуванні життя


Іншуртех Appian та Swiss Re автоматизують андеррайтинг у страхуванні життя Після запуску платформи Connected Underwriting Life Workbench у Північній Америці іншуртех Appian оголосив, що у партнерстві зі Swiss Re це рішення тепер буде доступне в країнах Азіатсько-Тихоокеанського регіону, Європи, Близького Сходу та Африки (EMEA).

Продукт інтегрований з автоматизованим рішенням Swiss Re для андеррайтингу страхування життя Magnum та прискорює процес андеррайтингу страхування життя та покращує продуктивність і досвід андеррайтерів в одній системі.

"Страховики часто користуються інформацією, розкиданою по скриньках електронної пошти, застарілим системам і довгим документам. Це стосується і страховиків життя, для яких адміністративний тягар може значно уповільнити їх здатність своєчасно точно оцінювати ризики", каже Джейкоб Слоун, галузевий віце-президент Appian.

Appian співпрацює зі Swiss Re Reinsurance Solutions, щоб запровадити страхову платформу для покращення операційної ефективності та досвіду андеррайтерів і клієнтів для страховиків життя. Це рішення особливо корисне для страхових компаній, які хочуть оптимізувати процеси андеррайтингу за допомогою управління ризиками та узгодженості умов договорів страхування на багатьох ринках, одночасно дозволяючи гнучку та швидку адаптацію до місцевих нормативних актів.

Традиційним робочим місцям андеррайтингу бракує інтеграції в різні внутрішні, партнерські та сторонні системи, локальні чи хмарні. Типовому андеррайтеру зі страхування життя доведеться входити в декілька систем, щоб отримати доступ до інформації, провести аналіз ризиків і оцінку за допомогою складних розрахунків, а також керувати та оновлювати інформацію про справи, і все це для того, щоб підписати лише один поліс страхування життя.

Сучасні андеррайтери хочуть, щоб один логін і одна система організовували все їхнє робоче навантаження для кількох справ і клієнтів, дозволяючи їм керувати діяльністю, завданнями, транзакціями та оновленнями безперешкодно та без зусиль. Їм потрібен потужний, надійний і безпечний робочий стіл для підключення їхніх даних, уніфікації робочих процесів і плавної автоматизації процесів, кажуть в компанії.

"Інтеграція підключеного андеррайтингу Magnum та Appian від Swiss Re Reinsurance Solution дає страховикам можливість використовувати інтелектуальну та комплексну платформу для автоматизації андеррайтингу та управління робочим навантаженням", — сказав Ділан Роу, керівник відділу автоматизованих рішень Global Life and Health Swiss Re.

"Після успішного запуску в Північній Америці восени минулого року ми раді зробити це рішення зі страхування життя доступним в країнах Азіатсько-Тихоокеанського регіону та Європи цього року, щоб ще більше клієнтів, які хочуть підвищити ефективність і якість андеррайтингу за допомогою інноваційних технологій, могли отримати з цього вигоду."  | Форіншурер