AI-іншуртех Cortical допоможе Swiss Re у цифровій трансформації корпортативного страхування


AI-іншуртех <A HREF=https://beinsure.com/news/cortical-help-swiss-re-digital-transformation/ id=ratings_a target=_blank>Cortical допоможе Swiss Re</A> у цифровій трансформації корпортативного страхуванняІншуртех Cortical оголосив про стратегічний альянс з перестраховиком Swiss Re, спрямований на сприяння впровадженню інтелектуальної обробки документів (IDP) серед страхових компаній, які працюють з корпоративним сектором.

Заснована в 2011 році в Австрії компанія Cortical є піонером рішень штучного інтелекту (AI), які автоматизують процеси страхування, такі як прийом, подання та андеррайтинг.

Рішення IDP від Cortical, SemanticPro, яке використовується великими страховими компаніями, буде запропоновано клієнтам Swiss Re для прискорення процесу прийому та підвищення якості та ефективності підготовки пропозицій і порівняння страхових та перестрахових програм.

Згідно досліджень, інтелектуальні можливості вилучення та класифікації рішення після впровадження скорочують час перевірки до 30% і підвищують точність тарифів на 17% порівняно з ручними процесами.

Рішення іншуртеху дозволить Swiss Re краще підтримувати своїх клієнтів зі страхування в оптимізації робочих процесів обробки договорів страхування, зменшуючи кількість помилок андеррайтингу, скорочуючи час відповіді клієнтам і підвищуючи ефективність роботи.

«Індустрія страхування бореться із застарілими системами, ручними робочими процесами та закритими даними, які перешкоджають операційній ефективності. Ми швидко зрозуміли, що однією зі сфер, де ми можемо додати цінність, є допомога нашим клієнтам упровадити автоматизацію та інтегрувати інструменти на основі штучного інтелекту, які оптимізують їхні процеси та підвищити ефективність», — сказав Кріс Хаулі, керівник відділу перестрахування Group Life & LTD і віце-президент компанії Swiss Re.

Cortical пропонує рішення на основі штучного інтелекту, які допомагають підприємствам розкрити цінність неструктурованого тексту, використовуючи кардинальний підхід до розуміння природної мови (NLU).

SemanticPro — це інтелектуальне рішення для обробки документів, яке аналізує та класифікує інформацію на основі значення та створює основу для автоматизації документообігу.  | Форіншурер