Іншуртех Honeycomb залучив $36 млн Серії B під керівництвом Zeev Ventures


Іншуртех Honeycomb залучив $36 млн Серії B під керівництвом Zeev VenturesІзраїльська іншуртех компанія Honeycomb залучила 36 мільйонів доларів у раунді фінансування Серії B під керівництвом фонду Zeev Ventures, у якому взяли участь нові інвестори Arkin Holdings і Launchbay Capital, а також існуючі спонсори Ibex Investors, Phoenix Insurance та IT-Farm.

Загальне фінансування Honeycomb на сьогодні становить 55 мільйонів доларів.

Компанія планує використати кошти для розширення команди, маючи на меті подвоїти штат з 90 до 180 працівників протягом наступних 18 місяців. Значна кількість нових співробітників працюватиме в центрі розробки в Герцлії.

Honeycomb заснували генеральний директор Ітай Бен-Закан і технічний директор Німрод Садот. Компанія почала пропонувати страхування нерухомості в США в червні 2021 року і зараз працює в 16 штатах, що покриває 60% страхового ринку США.

Іншуртех продав страхових полісів по захисту майна на 21 мільярд доларів і планує потроїти цю суму протягом наступного року. Основна увага компанії зосереджена на страхуванні орендодавців, що працює на ринку США, вартість якого оцінюється в 34 мільярди доларів на рік.

Технологія Honeycomb на основі штучного інтелекту забезпечує точне управління ризиками та андеррайтинг на рівні окремої будівлі, дозволяючи пропонувати конкурентоспроможні ціни на об’єкти, які добре обслуговуються.

Цей підхід також покращує досвід роботи клієнтів і брокерів шляхом оптимізації процесів і адаптації страхового покриття до потреб клієнтів.

Компанія пропонує страхові продукти через платформу та зростаючу мережу страхових брокерів, які можуть запропонувати програми в режимі реального часу, процес, який традиційно займав тижні. Така ефективність означає вищу прибутковість для брокерів і значну цінність для клієнтів.

Говорячи про збір коштів, Бен-Закан каже, що нове фінансування буде використано для подальшого покращення досвіду кінцевих користувачів, сприяння підвищенню прибутковості партнерів-брокерів і розширення типу полісів.

«Ми плануємо поглибити наші технологічні переваги за допомогою власних моделей штучного інтелекту, які використовують унікальні дані першої сторони, і вийти на нові страхові ринки, перетворивши Honeycomb на єдиний магазин для всього, що стосується страхування комерційної нерухомості в США», зазначив Бен-Закан.

Партнер-засновник Zeev Ventures Орен Зеєв також прокоментував, сказавши: «Honeycomb є прикладом страхової компанії, яка вирішує серйозну проблему на страховому ринку, дозволяючи їй збільшувати ARR швидкими темпами та досягати операційної прибутковості за короткий час».  | Форіншурер