Іншуртех Eleos отримав $4 млн початкового фінансування для експансії в США


Іншуртех Eleos отримав $4 млн початкового фінансування для експансії в СШАЛондонська іншуртех компанія Eleos залучила 4 мільйони доларів у рамках початкового раунду фінансування для підтримки запланованої експансії в Сполучені Штати.

Інвестиції здійснили Fuel Ventures і Indico Capital лише через шість місяців після завершення попереднього раунду, пише Beinsure Media.

Початковий раунд базується на попередньому фінансуванні фондів Fuel Ventures, Founders Factory, Insurtech NY, Magic Fund та Indico Capital Partners.

Заснована у 2022 році компанія Eleos позиціонує себе постачальником цифрових продуктів страхування життя та захисту доходів у Великобританії. До кінця 2024 року компанія отрима 1 мільйон фунтів стерлінгів премій.

Eleos використовує своє власне рішення B2B2C, яке включає API, щоб спростити інтеграцію для партнерів без додаткових витрат. Це дозволяє партнерам Eleos отримати доступ до нових джерел доходу, підвищити рівень утримання клієнтів і отримати повне регулятивне покриття відповідно до дозволу FCA.

Серед партнерів Eleos – спеціалісти з кредитування Loqbox і CreditLadder, а також постачальники гнучких кредитів CreditSpring і Updraft.

У Великобританії рівень проникнення страхування життя становить 35%, а рівень захисту доходів – лише 6%. Незважаючи на те, що рівень впровадження цих засобів захисту повільно зростає, Eleos прагне прискорити цю тенденцію шляхом підвищення обізнаності та покращення доступу, що є ключовою частиною його місії.

На чолі з генеральним директором Кірубою Шанкаром Есвараном, який раніше заснував Zaask у Португалії, а пізніше продав компанію, Есваран також керував іншими успішними стартапами та продажами у Великобританії. Стосовно раунду початкового фінансування Eleos, він заявив: «Завдяки новому фінансуванню ми запустимо більше програм страхування у сферах страхування життя та інвалідності та створимо більше партнерств у Великобританії. Частина фінансування також призначена для запуску діяльності в США».  | Форіншурер