WTW разом з VUSO запускають страхування українських вантажів з покриттям воєнних ризиків


WTW разом з VUSO запускають страхування українських вантажів з покриттям воєнних ризиківСтраховий та перестраховий брокер WTW представив нову програму страхування в партнерстві з українським страховиком VUSO, розроблену для покриття воєнних ризиків вантажних і наземних перевезень в Україні.

За словами WTW, новий механізм пропонує покриття як українським, так і іноземним компаніям, яке допоможе вирішити проблеми страхування транспортування вантажів по Україні.

Перестрахування ризиків забезпечується Markel, синдикатом Lloyd’s, що підтримується Лондонським страховим ринком. Новий страховий продукт доступний через страховика VUSO або представництво страхового брокера WTW в Україні, що забезпечує безперебійний доступ до комплексного покриття ризиків вантажу та війни на суші.

Використовуючи досвід лондонського страхового ринку, ініціатива спрямована на пом’якшення ризиків, пов’язаних із вантажними перевезеннями під час бойових дій в Україні.

«VUSO пропонує широкий спектр страхових продуктів, розроблених для задоволення потреб бізнесу в забезпеченні захисту від непередбачуваних ситуацій, включаючи ризики війни. Ця програма дозволить нам розширити спектр пропозицій для наших корпоративних клієнтів, щоб захистити їхні вантажі від військових ризиків», пояснив Андрій Артюхов, Голова правління VUSO.

Завдяки програмі, підприємства можуть отримати доступ до комплексного страхового покриття, адаптованого до конкретних вимог вантажних перевезень і ризиків війни.

Коментуючи запуск, Сем Уорнс, директор Marine Cargo, WTW, сказав,Ю що нова програма доповнює інші пропозиції брокера щодо вантажних перевезень, такі як страхування перевезень українського зерна у Чорному морі з покриттям воєнних ризиків на 300 мільйонів доларів.

В’ячеслав Андрійко, голова WTW в Україні зазначив, що це перше рішення щодо страхування воєнних ризиків в межах України.  | Форіншурер