AON запустив новий набір інструментів аналізу ризиків для страховиків та брокерів


AON запустив новий набір інструментів аналізу ризиків для страхових брокерівБрокер AON запустив новий набір інструментів аналізу ризиків, які дозволяють страховим брокерам та страховикам отримувати дані про ризики, кількісно оцінювати потенційні збитки та допомагати менеджерам з ризиків приймати кращі рішення на основі загальної вартості ризику.

Aon Property Risk Analyzer — остання версія Aon Actionable Analytics, завдяки якій компанія об’єднує свої дані, інструменти та спеціалістів з аналітики для прийняття кращих рішень.

Інструмент забезпечує візуалізацію ризиків і моделює потенційні збитки, а також моделює вплив різних варіантів страхових полісів, щоб визначити, які ризики клієнти повинні зберегти або передати.

"Аналіз ризиків Aon розширює інформацію про ризики, яку брокери можуть надати для консультування клієнтів. Вони виходять за рамки просто очікуваних втрат, дозволяючи менеджерам з управління ризиками краще передати фундаментальну цінність страхування", зазначив Джо Пейзер, генеральний директор комерційних ризиків Aon.

Аналізатор майнових ризиків Aon надає ризик-менеджерам доступ до:

  • Оцінки якості даних, які покращують ефективність моделі та ціну ризику.
  • Змодельовані результати на рівні місця, що розрізняє вплив, викликаний природними катастрофами, і вплив втрати на виснаження.
  • Варіанти ризикового фінансування, які дозволяють брокерам досліджувати потенційно доступні на ринку програмні структури серед страхування, перестрахування, альтернативної передачі ризику та рішень ринку капіталу.
  • Ефективне тестування страхових структур, яке вимірює загальну вартість ризику страхування від інших рішень щодо передачі ризику.

Aon також продемонструє майбутні аналітичні інструменти:

  • Аналізатор ризиків нещасних випадків, який використовує дані про збитки та ризики клієнта, щоб оцінити їхній потенціал катастрофічного ризику та оптимізувати програму страхування від нещасних випадків.
  • Аналітика фінансування ризиків, яка допомагає організаціям оптимізувати баланс між толерантністю до ризику та рішеннями про передачу ризику в усьому страховому портфелі.
  • Аналізатор ризиків для здоров’я, який дозволяє організаціям моделювати та оцінювати фінансові ризики, пов’язані з заявниками, що претендують на медичне обслуговування з високою вартістю, і досліджувати стратегії бюджетування, управління та зменшення ризиків для заявників з високою вартістю.
  • Аналізатор ризиків D&O, який перевірить варіанти страхування, які допоможуть належним чином захистити директорів, посадових осіб та організації від ризиків керівників.
  • Cyber Risk Analyzer, який включатиме інформацію, отриману з платформи Aon Cyber Quotient Evaluation, щоб оптимізувати стратегію клієнта щодо управління та передачі кіберризиків.

Нові інструменти для брокерів дозволяють приймати рішення на основі даних для підвищення вартості страхування. Це лише початок трансформаційних можливостей, які Aon надасть, щоб обслуговувати клієнтів.  | Форіншурер