Swiss Re запускає Life Guide Scout, помічника з андеррайтингу на основі Generative AI


Swiss Re запускає Life Guide Scout, помічника з андеррайтингу на основі Generative AIПерестраховик Swiss Re запускає доповнену версію посібника з андеррайтингу Life & Health Life Guide, яка оснащена Swiss Re Life Guide Scout, генеративним помічником з андеррайтингу на основі штучного інтелекту, розробленим Swiss Re, який інтегрує Microsoft Azure OpenAI Service.

Swiss Re Life Guide Scout прагне допомогти підвищити ефективність і якість андерайтингу, генеруючи швидкі відповіді, зібрані на основі підібраних експертних знань у відповідь на запитання, поставлені андеррайтером природною мовою.

Андеррайтинг страхування життя та здоров’я – це складний процес, який вимагає точної та актуальної інформації для оцінки ризику заявника на страхування, кажуть в компанії. Щоб прийняти правильні рішення, андеррайтери витрачають значну кількість часу на пошук і перегляд інформації за допомогою стандартних інструментів пошуку для визначення відповідних джерел і фактів.

Life Guide - посібник з андеррайтингу Life & Health, він допомагає клієнтам зрозуміти поточні та майбутні ризики, щоб вони могли приймати обґрунтовані рішення та створювати стійкі портфелі ризиків.

Доповнена версія Life Guide тепер оснащена новою функціональністю на основі Generative AI, яка допомагає андеррайтерам прискорити оцінку ризиків. Новий продукт дозволяє андеррайтерам робити професійні запити, отримуючи згенеровану штучним інтелектом відповідь і джерело інформації за лічені секунди.

Це полегшує їм прийняття швидших і точніших рішень і покращує передачу знань. Завдяки надійній базі даних і розширеним аналітичним можливостям інтеграція Azure OpenAI Service відкриває глибші знання для покращеного прийняття рішень людиною.

Swiss Re Life Guide Scout запущено як пілотну програму англійською мовою. Більш широке розгортання заплановано на кінець цього року.

«Інтегруючи Microsoft Azure OpenAI, Swiss Re може розкрити потужність передової аналітики та Generative AI, щоб надати нові можливості страховому ринку через безпечне, сумісне та надійне хмарне середовище. Ця потужна комбінація дає Swiss Re можливість ділитися своїми знаннями про ризики з клієнтами, змінюючи спосіб управління ризиками», зазначила Катрін Хінкель, генеральний директор Microsoft Switzerland.

На основі дослідження NMG Consulting Life Guide рейтингує світові посібники з андеррайтингу. Його філософія андеррайтингу та вбудовані тренінги підтримуються експертами Swiss Re, які відстежують останні медичні, нормативні та технологічні розробки.

Life Guide поєднує медичний і андеррайтинговий досвід з аналітикою та актуарним ноу-хау, щоб забезпечити впевненість у рішеннях, які приймають клієнти. Life Guide допомагає користувачам зрозуміти ризики та те, як вони взаємодіють один з одним за допомогою таких функцій, як калькулятор серцево-судинного ризику, який використовується в середньому кожні п’ять секунд андеррайтером, щоб оцінити ризик серцевих захворювань. Щодня тисячі андеррайтерів у понад 100 країнах отримують доступ до Life Guide, що становить понад 23 мільйони відвідувань на рік.  | Форіншурер / Beinsure