Amazon закрив страховий підрозділ Amazon Insurance Store


Amazon закрив страховий підрозділ Amazon Insurance StoreAmazon закрив свій страховий підрозділ Amazon Insurance Store, який бв запущений в жовтні 2022 року для полегшення покупки страхування майна в Великобританії.

Спочатку запущений у співпраці з трьома відомими страховиками Ageas та Co-op і LV=, проект Amazon пізніше розширив партнерство з Policy Expert і Urban Jungle. Ця ініціатива мала на меті надати споживачам зручну платформу для перегляду та придбання полісів страхування майна онлайн.

Рішення закрити Amazon Insurance Store було прийнято після місяців спекуляцій щодо його майбутнього.

При розробці стандарту страхового покриття Amazon провела комплексне дослідження сектору страхування житла у Великобританії, щоб визначити, які аспекти страхування житла найбільше затребувані клієнтами.

В Amazon натякнули на можливість припинення роботи сервісу, посилаючись на стратегічні причини. Незважаючи на спроби залучити клієнтів, включаючи випуск рекламної реклами, ця ініціатива врешті-решт не змогла отримати достатню популярність на конкурентному страховому ринку.

«Протягом останнього року ми оцінювали різні бізнеси та програми, і в рамках цього ми прийняли важке рішення припинити роботу Amazon Insurance Store», каже Василь Гедов, керівник Amazon Insurance Store. -- «Клієнти, які придбали поліси, не побачать жодних змін у своєму покритті, виплатах, що розглядаються на даний момент, або майбутніх, які вони можуть пред’явити протягом терміну дії полісу. Ми надамо клієнтам інструкції щодо будь-яких дій, які вони повинні виконати в результаті цієї зміни», – зазначив Гедов.

Магазин пропонував «покращений досвід покупок» для страхування житла з аналогічними порівняннями котирувань, оптимізованою анкетою котирувань і можливістю оформлення замовлення, інтегрованою з amazon-платформою. Крім того, магазин заповнював відгуки клієнтів, оцінки і показники врегулювання, щоб клієнти могли приймати більш обґрунтовані рішення про покупку.  | Форіншурер / Beinsure