Іншуртех Verisk презентував страховикам нові моделі NGM для точної оцінки ризиків


Іншуртех VeriskГлобальний постачальник аналітичних даних і технологій Verisk запустив Next Generation Models (NGM), які будуть впроваджені страховиками та перестраховиками для більш точної оцінки ризиків і прогнозування страхових збитків від екстремальних подій.

Набір із понад 100 моделей тепер доступний на програмній платформі Touchstone для управління ризиками катастроф.

Touchstone від Verisk і нещодавно випущені моделі наступного покоління надають страховикам і перестраховикам сучасні ресурси для підвищення можливостей оцінки складного ризику та його оцінки, а також для точного налаштування тактики перестрахування для передачі ризику.

"Випуск NGM має допомогти страховій галузі забезпечити захист клієнтів, коли вони зазнають руйнівних наслідків природних катастроф", зазначив Роб Ньюболд, президент Extreme Event Solutions компанії Verisk.

Страхова галузь розвивається, створюючи нові та інноваційні методи написання полісів у складнішому середовищі ризиків. Перебудувавши структуру фінансового моделювання, яка стоїть за моделями катастроф Verisk, платформа надає галузі більш гнучкі та надійні інструменти для андерайтингу, визначення тарифів для нового бізнесу та управління ризиками портфеля.

NGM також слугуватиме основою для хмарних платформ, які внесуть подальші вдосконалення в робочі процеси страхування та перестрахування. Цей запуск знаменує першу успішну спробу іншуртеху, який займається моделюванням катастроф, перевести повний набір моделей у структуру моделювання наступного покоління.

З NGM Verisk зазначив, що переосмислює стандарти оцінки ризиків, надаючи страховикам і перестраховикам інструменти, необхідні для прийняття обґрунтованих рішень і ефективного зменшення складності моделювання потенційних збитків.  | Форіншурер / Beinsure