Лаура Хей увійшла до складу Ради директорів страхової компанії MetLife


Лаура Хей увійшла до складу Ради директорів страхової компанії MetLifeСтрахова компанія MetLife оголосила, що Лауру Хей було обрано до ради директорів. До виходу на пенсію в 2023 році Хей була глобальним керівником відділу страхування в KPMG, де вона була радником з питань трансформації, стратегії зростання, орієнтованих на клієнта інновацій і зниження ризиків для глобальних рад директорів і команд виконавчого керівництва.

Вона очолила команду з понад 10 000 професіоналів у більш ніж 90 країнах, які надають аудиторські, податкові та консультаційні послуги, а також привела до того, що страхова практика KPMG стала сектором фінансових послуг, що розвивається найшвидше.

За свою більш ніж 35-річну кар’єру Хей має значний досвід у сфері технічного обліку, залучення клієнтів, управління змінами, ідентифікації та пом’якшення ризиків, а також передачі знань через навчання. Вона запустила кілька ініціатив для розвитку жінок-лідерів фінансових послуг. Хей був членом Глобальної групи керівництва фінансових послуг KPMG і працював у раді директорів KPMG у США протягом п’яти років і в раді директорів KPMG Americas протягом трьох років. Вона розпочала свою кар’єру в MetLife у програмі розвитку актуаріїв.

«Ми раді, що Лаура приєдналася до ради директорів MetLife, і з нетерпінням чекаємо співпраці з нею», — сказав Р. Гленн Хаббард, голова MetLife.

Президент і генеральний директор MetLife Мішель Халаф додав: «Лаура є лідером думок і розбудовою бізнесу, яка добре розуміє нашу галузь. Вона є чудовим доповненням до нашої Ради».

Лаура Хей є членом ради дівчат-скаутів Нью-Йорка та Театрального альянсу Нью-Джерсі. Вона є колишнім довіреним керівником Школи управління ризиками, страхування та актуарної справи Грінбергського університету Сент-Джона. Раніше вона була членом правління Міжнародного страхового товариства та довіреною особою Міжнародного благодійного фонду страхування та Фонду KPMG U.S. Хей отримала ступінь бакалавра математики в Каліфорнійському університеті в Берклі.  | Форіншурер