UNIQA Insurance Group стала членом європейської мережі Eurapco Alliance


UNIQA стала членом європейської мережі Eurapco Alliance у 2024 роціUNIQA Insurance Group стане постійним членом Eurapco Alliance у 2024 році — стратегічної міжнародної мережі, в якій співпрацюють вісім страхових компаній Європи.

Співпраця базується на регулярному обміні знаннями між експертами з компаній-партнерів, орієнтованому на рішення навчанні та розвитку в робочих групах та спільній інновації. Основні теми – трансформація, цифровізація, здоров’я та стійкість.

Співробітники компаній-партнерів обмінюються спеціальними знаннями та передовим досвідом у всіх ключових сферах бізнесу на понад 300 заходах і зустрічах на рік. Метою партнерів Eurapco є посилення їхньої конкурентоспроможності та інноваційної здатності, а отже, і їх діяльності на відповідних місцевих ринках. Велика увага приділяється розробці рішень, орієнтованих на клієнта.

«Ми пишаємося тим, що тепер є постійним партнером Eurapco Alliance. Це партнерство відповідає нашій стратегії UNIQA 3.0, оскільки воно також базується на співпраці через кордони країн, ієрархій або функцій. У часи швидких змін і різноманітних викликів ми хотіли б активно й орієнтовано на майбутнє формувати страхову галузь шляхом взаємного обміну», — сказав Вольфганг Кіндль, член правління UNIQA Insurance Group AG.

«Партнерство з UNIQA як однією з провідних страхових груп відкриває нові можливості та горизонти для Eurapco Alliance», – зазнаяив Олівер Шоллер, голова Eurapco, а також генеральний директор Gothaer Group.

Завдяки більш ніж 50 робочим групам і широкому спектру щорічних заходів мережа Eurapco охоплює всі аспекти страхової галузі. Відповідно, Альянс служить платформою для міжнародної мережі та підвищення кваліфікації співробітників. Зокрема, це Академія Eurapco, яка пропонує різні міжнародно орієнтовані формати навчання та глибокі занурення.

UNIQA використовуватиме ці можливості для підвищення кваліфікації своїх співробітників, бо навчання та освіта на міжнародному рівні підвищують привабливість страхових компаній-учасниць як роботодавців. Крім того, лабораторія Eurapco, присвячена дослідженню нових рішень для страхування майбутнього, дає змогу партнерам створювати спільні проекти та створювати бізнес-можливості.

Eurapco – стратегічний альянс провідних європейських страхових компаній. Метою є обмін знаннями та передовим досвідом у галузі, прискорення бізнесу та спільна розробка рішень на майбутнє. Альянс складається з восьми європейських страхових компаній: Achmea (NL), Caser (ES), Gothaer (DE), La Mobilière (CH), Länsförsäkringar (SE), LocalTapiola (FIN), Reale Group (IT), UNIQA Group (AT). Разом вони працюють у 35 країнах і страхують понад 46 мільйонів європейців, надають роботу понад 60 тис. людей і генерують щорічні валові премії понад 48,5 мільярдів євро.  | Форіншурер / Beinsure