95% клієнтів КАСКО задоволені сервісом страхової компанії ARX


95% клієнтів КАСКО задоволені сервісом страхової компанії ARX95% клієнтів КАСКО задоволені сервісом врегулювання за продуктом КАСКО “Все включено” у 2023 році. Показники задоволеності компанія отримує на основі відгуків клієнтів за програмою КАСКО “Все включено”, за допомогою сервісу зворотного зв'язку Тransparent Customer Feedback або TCF.

Сервіс є прозорим — відразу після врегулювання клієнти можуть залишати відгуки на сайті. Усі коментарі відображаються у режимі реального часу, бо сервіс ТCF модерує незалежна компанія eKomi, яка базується у Німеччині та є європейським лідером в області роботи зі зворотним зв'язком клієнтів. ARX - єдина компанія в Україні, яка має такий сервіс.

Поліс КАСКО “Вcе включено” є одним з найпопулярніших полісів страхової ARX, за ним покриваються практично усі можливі ризики: викрадення, ДТП, стихійні лиха, пожежі, інші раптові та непередбачувані події. Варто зазначити, що КАСКО з покриттям “Все включено” має додаткову опцію розширеного покриття : двічі протягом дії договору Страхувальник може заявити подію в т. ч. з пошкодженням зброєю чи боєприпасами без надання документів компетентних органів та компенсувати до 10% від страхової суми.

Усього за 2023 було укладено майже 24 000 договорів КАСКО “Все включено”. За цими договорами компанія зібрала 1,1 млрд грн премій.

ARX однією з перших компаній запровадила додаткове покриття за воєнними ризиками, а вже у вересні 2023 року запропонувала повноцінну програму захисту від воєнних ризиків КАСКО «Залізний купол» з покриттям пошкодження або повного знищення авто будь-якими видами ракет/безпілотників чи їх уламками. Протягом 2023 року було укладено близько 42 000 договорів КАСКО, зокрема понад 600 договорів з покриттям «Залізний купол».

Загалом у 2023 році ARX отримала 2 млрд грн премій за договорами КАСКО. Це на 29% більше, ніж минулого року. КАСКО від ARX повноцінно працює за кордоном, дозволяючи українцям отримувати необхідний захист свого авто за межами України.

иплати КАСКО у 2023 році склали 837 млн грн, що на 20% більше, ніж у 2022 році. При цьому було врегульовано майже 13 500 страхових справ за договорами КАСКО.

Це найкращий показник українського страхового ринку: виплати ARX у сегменті КАСКО є найвищими за 2023 рік у порівнянні з іншими страховиками.

Зараз договори КАСКО можна укласти віддалено, оскільки фото-відеофіксацію авто можна зробити дистанційно, у застосунку MyARX. Цю нову функцію у застосунок додали у 2023 році. На сайті компанії можна знайти чітку інструкцію, як це зробити. Отримані фото та відеофайли погоджуються у страховій компанії, після чого можна придбати поліс.

Врегулювання за полісами КАСКО також можна проводити дистанційно, навіть із-за кордону. Все, що потрібно клієнту – зробити дзвінок, написати у чаті за допомогою популярних месенджерів або мобільного додатку MyARX, і працівники компанії допоможуть клієнтам 24/7.

ARX вже 13 років тримає лідерство у сегменті КАСКО, створюючи нові інноваційні продукти та сервіси. Компанія неодноразово очолювала відповідні рейтинги, підтверджуючи свою надійність.  | Форіншурер