UNIQA Group запускає хаб для міжнародних страхових програм в Центральній та Східній Європі


UNIQA Group запускає хаб для міжнародних страхових програм в Центральній та Східній ЄвропіUNIQA Group запускає хаб для міжнародних програм у Польщі, який буде центром компетенції для 15 країн Центральної та Східної Європи, де присутня австрійська страхова група. Його мета – стандартизувати пропозиції для транснаціональних компаній, які страхують свою діяльність у рамках міжнародних програм, і використати багаторічний досвід UNIQA у цій сфері.

UNIQA International Programmes HUB створено для компаній групи з Центральної та Східної Європи (за винятком внутрішнього ринку в Австрії, оскільки тут вже пропонуються послуги такого типу), які через свою транскордонну діяльність не вимагають страхового покриття для внутрішнього бізнесу, а й для ризиків, пов’язаних із міжнародними операціями.

UNIQA Poland запропонує міжнародні програми у відповідь на запити пропозицій, отримані від місцевих компаній UNIQA та їхніх партнерів-брокерів.

«Протягом багатьох років ми бачимо великий потенціал зростання у сфері страхування майна та страхування від нещасних випадків для корпоративних клієнтів, особливо в Центральній та Східній Європі, де кількість підприємств постійно зростає. Багато з них навіть вирішують працювати за межами своєї країни. Базуючись на нашому досвіді, ми можемо надати стандартизовані пропозиції, які точно відповідають потребам цих міжнародних клієнтів», – каже Вольфганг Кіндль, Член правління з питань клієнтів і міжнародних ринків UNIQA Group.

Міжнародні програми обговорюються індивідуально та адаптуються до потреб клієнта з урахуванням специфіки його діяльності, вартості активів, територій, структур, а також законодавчих норм у кожній країні.

«Для корпоративних клієнтів UNIQA IP HUB надаватиме індивідуальні пропозиції та уніфіковане страхове покриття, яке відповідає їхнім міжнародним потребам. Враховуючи місцеві особливості та забезпечуючи ефективну координацію, хаб надаватиме комплексне, зручне для клієнтів рішення, а також запобігання ризикам і врегулюваннюензіями", - пояснює Олівера Бьом-Рибак, директор з корпоративного та спорідненого бізнесу на міжнародних ринках UNIQA Insurance Group AG.

Група UNIQA є однією з провідних страхових компаній на основних ринках Австрії та Центральної та Східної Європи (ЦСЄ). Близько 21 000 співробітників і ексклюзивних торгових партнерів обслуговують понад 16 мільйонів клієнтів у 18 країнах. UNIQA є другою за величиною страховою групою в Австрії з часткою ринку близько 21%. У регіоні зростання ЦСЄ UNIQA представлена на 15 ринках. Крім того, до складу UNIQA Group входять страхові компанії Швейцарії та Ліхтенштейну.  | Форіншурер