Приватне медичне страхування в Великобританії має 7 млн дорослих британців


Приватне медичне страхування в Великобританії має 7 млн дорослих британцівЗа останні п'ять років кількість дорослих британців, які мають приватне медичне страхування, зросла на 1 мільйон. Аналітики Beinsure проаналізували дані дослідження фінансового життя Управління з фінансової поведінки (FCA) і виявили, що 13% дорослих британців мають страхове покриття PMI, що еквівалентно 6,9 мільйонам людей.

З тих, хто має поліс приватного страхування, 76% мали страховий пакет через пакет пільг для працівників, тоді як 19% працівників купували страхування самостійно. Дорослі у віці 35-44 та 45-54 років мали найвищий рівень охоплення, обидва по 22%.

За даними Broadstone, дослідження FCA мпоказує портрет сектору медстрахування та показує його важливість як виплати працівникам із страховим покриттям, зосередженим серед працюючих дорослих.

Охорона здоров’я тепер обговорюється на рівні правління компаній, а генеральні директори усвідомлюють, наскільки важливо підтримувати здоров’я свого персоналу, якщо державна служба охорони здоров’я більше не може цього гарантувати.

Очікується, що кількість людей з приватним медичним страхуванням, особливо робітників, продовжить зростати після сплеску економічної неактивності через хронічні захворювання та доступу до медичної допомоги на тлі "боротьби" в NHS.

Згідно з даними Private Health Information Network (PHIN), у січні-березні 2023 року кількість приватних медичних закладів досягла 227 тис., що є найвищою кількістю приватних госпіталізацій відтоді, як PHIN почав збирати дані.

«Враховуючи кризу в Національній службі охорони здоров’я NHS та зростання рівня економічної бездіяльності через хронічні захворювання, ми очікуємо, що зростання охоплення медстрахування продовжуватиметься та, швидше за все, прискорюватиметься за поточною висхідною траєкторією», — кажуть в Broadstone.

Зростання популярності медстрахування саме по собі не призведе до зростання премій, а збільшення кількості застрахованих фактично зменшить тиск на премії у звичайний час через принцип об’єднання ризиків. Однак зараз не звичайні часи, і зростаючий тиск на Національну службу охорони здоров’я призводить до збільшення як частоти, так і розміру виплат.

Крім того, розширення сектору охорони здоров’я та благополуччя на робочому місці стимулює інновації, що допомагає пом’якшити деяке зростання витрат, надаючи роботодавцям більше можливостей для інвестування в захист здоров’я своїх працівників.

Все більше роботодавців звертають увагу на програми перевірки здоров’я та цифрові послуги лікарів загальної практики, які можуть допомогти виявити серйозні захворювання на ранніх стадіях, що означає меншу відсутність робочої сили та, зрештою, менші претензії.

Так само приватні медичні страхові компанії усувають потребу в тривалих діагностичних консультаціях у лікарів загальної практики та спеціалістів, направляючи співробітників на швидкі шляхи для тестів на рак, підтримки MSK та лікування психічних розладів. Це допомагає скоротити час очікування на лікування та обмежує розміри страхових виплат, уникаючи зайвих консультацій спеціалістів та діагностичних досліджень.  | Форіншурер