СК «Експрес Страхування» відкрила представництво у Кропивницькому


СК «Експрес Страхування» відкрила представництво у КропивницькомуСК «Експрес Страхування» відкрила представництво у КропивницькомуНовий офіс СК «Експрес Страхування», розташований за адресою Пашутинська, 31, розпочав свою роботу з жовтня 2023 року. Клієнтам пропонується широкий спектр страхових продуктів і послуг, що входять до портфеля компанії.

Компанія працює на ринку України з 2008 року і спеціалізується у сфері автострахування. Завдяки партнерським зв’язкам з найбільшою в Україні мережею офіційних СТО.

За 15 років роботи СК «Експрес Страхування» створила персональне супроводження клієнта від моменту укладання договору страхування до оперативної виплати відшкодування та забезпечення якісного ремонту автомобіля на офіційному СТО на всій території України. Ноу-хау компанії – закріплення за кожним клієнтом персонального аварійного комісара, який веде його справу від звернення у кол-центр після настання страхової події до повного відновлення авто.

«Сьогодні, в умовах повномасштабного вторгнення країни-агресора, наш бізнес проходить дуже важливий етап розвитку. Всі ми намагаємось робити те, що маємо і вміємо – з максимальною віддачею. Сподіваюсь, нам вдалося вивести роль страховика на новий рівень – зробити його особистим «адвокатом», який не просто консультує клієнта, а й забезпечує йому психологічну підтримку у стресовій ситуації. Для нас страхова виплата – не «програш у війні з клієнтом», а зобов’язання, яке ми оперативно і з готовністю виконуємо, маючи для цього всі необхідні ресурси й налагоджені процеси. Впевнена, що саме завдяки унікальному відношенню до клієнтів, наша компанія вирізняється поміж інших», - каже Тетяна Щучьєва, директор СК «Експрес Страхування».

На сьогодні клієнтська база СК «Експрес Страхування» складає більш ніж 50 тисяч договорів та зросла майже вдвічі порівняно з 2022 роком, а її штат налічує 175 висококваліфікованих спеціалістів. Компанія вже має мережу з більш ніж 50 представництв у всіх регіонах України, а у 2023 році розпочала процес розширення географії своєї присутності на ринку шляхом відкриття концептуально нових офісів у різних містах України.

Відкриття нових представництв є ключовою частиною стратегії розвитку СК "Експрес Страхування". Це важливий крок для задоволення потреб клієнтів, які, попри цифровізацію суспільства, бажають отримати якісний і персональний сервіс з «людським» обличчям. Першим новим представництвом, відкритим в 2023 році, став офіс у Кропивницькому.

«Ми прагнемо бути якомога ближче до своїх клієнтів і саме тому, незважаючи на невпинний розвиток онлайн-продажів, відкриваємо нові «фізичні» офіси, куди людина може прийти та особисто з’ясувати всі питання, які у неї виникають. Відкриття представництв з новим підходом до надання страхових послуг в різних містах України – це свідоцтво нашої віри в Перемогу і наша свідома інвестиція в майбутнє і в розвиток нашої Батьківщини»,- додає Тетяна Щучьєва.  | Форіншурер