«Євроінс Україна» та «Європейське Туристичне Страхування» вийшли зі складу НАСУ


Страхові компанії «Євроінс Україна» та «Європейське Туристичне Страхування» з вересня 2023 року припинили свою участь у Національній асоціації страховиків України. Обидві компанії вийшли зі складу НАСУ за рішенням європейських акціонерів.

«У складний для країни воєнний час пріоритетами страховиків мають бути незалежність на страховому ринку, виконання всіх законодавчих вимог та норм регулятора», зазначили в компаніях. Стратегічні цілі компаній залишаються незмінними – зростання бізнесу та прагнення до лідерства за рахунок впровадження найкращих європейських практик та висококонкурентних продуктів.

СК «Євроінс Україна» та «Європейське Туристичне Страхування», які входять до складу болгарської Euroins Insurance Group (EIG) – однієї з найбільших незалежних страхових груп, що діють у країнах Центральної, Східної та Південно-Східної Європи, були членами НАСУ з початку 2021 року.
Страхова група EIG є дочірньою компанією Eurohold Bulgaria – провідної енергетичної та фінансової групи, що працює в Центральній, Східній та Південно-Східній Європі.  | Форіншурер