K4Connect залучив $8,9 млн в рамках нового інвестиційного раунду від AXA Venture


K4Connect залучив $8,9 млн в рамках нового інвестиційного раунду від AXA VentureІншуртех K4Connect, яка пропонує корпоративні технології для людей похилого віку, залучив $8,9 млн в рамках нового інвестиційного раунду, спільно очолюваного Bryce Catalyst і AXA Venture Partners, за підтримки інших існуючих інвесторів, зокрема Intel Capital, Forté Ventures, Topmark Partners, а також Фонда Циглера-Лінкеджа.

Завдяки цьому останньому раунду загальне фінансування компанії зросло до $39 млн, яке буде використано для подальшого впровадження страхових технологій на ринку літніх людей, одночасно продовжуючи швидко розвивати свою запатентовану технологію інтеграції FusionOS і K4Community Engagement Suite.

Технологія FusionOS від K4Connect є першою і єдиною в галузі операційною системою корпоративного класу, яка забезпечує можливість інтеграції API «багато-до-багатьох», каже Скотт Муді, генеральний директор K4Connect.

FusionOS дозволяє операторам похилого віку легко інтегрувати нові та нові технології та використовувати важливі дані про здоров’я та поведінку в підключених системах і програмах для оптимізації робочих процесів доглядальників, зниження витрат і покращення догляду за резидентами.

У той час як у галузі спостерігається значне зростання технологій, які вирішують більшість найпоширеніших проблем догляду за людьми похилого віку, компанії можуть розкрити повний потенціал технологій, що містять багато даних, лише розгортаючи корпоративні рішення, які дозволяють їм стратегічно інтегрувати інноваційні технологічні послуги.

Разом із новим фінансуванням K4Connect також оголосила, що Майк Веллер приєднається до компанії як головний операційний директор. Майк працював із K4Connect протягом останнього року та привніс багатий досвід і знання щодо успіху клієнтів, аналізу даних і операцій.

"Пандемія прискорила потребу в технологіях для людей похилого віку, і K4Connect є єдиною компанією, яка може об’єднати всі поточні розрізнені програми в єдину корпоративну систему, де дані більше не відокремлюються і можуть використовуватися для повної ефективності операцій", каже Кері Берч, президент і генеральний директор Bryce Catalyst.

Запатентована компанією технологія FusionOS і відзначений нагородами пакет для взаємодії K4Community обслуговують десятки тисяч мешканців і персоналу в громадах літніх людей по всій території Сполучених Штатів.  | Форіншурер / Beinsure