СК Євроінс Україна за 5 місяців 2023 року збільшила премії на 29% до 225,8 млн грн


Євроінс Україна, дочірня компанія міжнародної страхової групи Euroins Insurance Group (EIG), підбила підсумки роботи у січні-травні 2023 року. Компанія зберігає фінансову стійкість та виконує всі зобов'язання перед клієнтами, повністю відповідаючи вимогам регулятора ринку.

За 5 місяців 2023 року Євроінс Україна зібрала 225,8 млн грн страхових премій – на 29% більше, ніж за той же період минулого року.

Найбільш динамічний приріст показали сегменти ОСЦПВ (+81%), страхування від нещасних випадків (+64%) та добровільного медичного страхування (ДМС, +61%).

Загальна сума відшкодувань клієнтам Євроінс Україна за 5 місяців 2023-го склала 103,3 млн грн (приріст +54% до показника того ж періоду минулого року). У середньому за звітний період компанія виплачувала близько 1 млн грн на день.

«У 2023 році компанія нарощує оберти, незважаючи на воєнний час і складну економічну ситуацію. При цьому ми зберігаємо високу фінансову стійкість, відповідаємо всім вимогам регулятора ринку, виконуємо зобов'язання перед клієнтами та партнерами, – каже Янко Ніколов, голова Правління Євроінс Україна. – Команда докладе всіх зусиль, щоб зберегти нинішні темпи зростання до кінця року».

За даними галузевого рейтингу Insurance TOP за 3 місяці 2023 року, за обсягом зібраних премій Євроінс Україна входить до ТОП-5 компаній на ринку ОСЦПВ.  | Форіншурер