6 страхових виплат ARX по КАСКО за травень перевищили 1 млн грн.


У травні 2023 року страхова ARX сплатила клієнтам понад 112 млн грн за різними напрямками страхування. 70 млн грн сплачено за страховими випадками КАСКО, при чому як в Україні, так і за кордоном. 6 виплат за страховими випадками КАСКО перевищили 1 млн грн

Найбільша виплата травня — понад 1 млн 700 тис. грн - була сплачена за страховою подією у Франції (викрадення авто). Загалом у травні за кордоном відбувся 131 страховий випадок КАСКО.

Попри воєнний стан, реєстрація збитків відбувається у звичайному режимі шляхом звернення на гарячу лінію та у чати Telegram та Viber цілодобово, також в мобільному додатку MyARX.

Клієнти ARX з першого дня війни мають доступ до послуги КАСКО за кордоном, і багато хто вже скористувався ним з початку війни. Якщо клієнти не встигли оформити КАСКО в Україні, це можна зробити, навіть перебуваючи за кордоном.

Аби мати поліс КАСКО за кордоном, страхувальнику не потрібно здійснювати спеціальних дії, вся необхідна інформація одразу зазначається у договорі. Там же можна побачити територію страхування.

В ARX базове покриття передбачає територію страхування – Україна (крім АР Крим, м. Севастополь), країни Європейського Союзу, країни прикордонного режиму Шенгенської угоди, Велика Британія, Ірландія, Андорра, Боснія і Герцеговина, Сербія, Чорногорія, Косово, Північна Македонія, Албанія, Турецька Республіка, Молдова, Грузія, Вірменія, Азербайджан, крім територій України та інших держав, на яких органи визнаної державної влади України та відповідних держав тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження на момент настання події, що має ознаки страхового випадку.

ARX - єдина в Україні має сервіс зворотного зв'язку Тransparent Customer Feedback або TCF по продукту “КАСКО. Все включено”. Цей сервіс дозволяє клієнтам негайно після врегулювання оцінити якість послуг компанії за 5-зірковою шкалою на сайті компанії. Під час війни рівень задоволеності врегулювання збитків в КАСКО становить 4.8 з 5.0, що навіть вище, ніж до війни.

ARX вже 13 років є лідером ринку у напрямку КАСКО і пропонує укладення договорів за такими програмами: повне КАСКО «Все включено», КАСКО Smart зі знижками для вправних водіїв, програми з пойменованим переліком ризиків «Класік», «Light» або «5+».

Щоб зберігати договори було зручніше, компанія пропонує застосунок для смартфона MyARX, де можна зберігати усі договори КАСКО та інші, які клієнти мають у компанії. У застосунку можна купувати нові договори, відстежувати наявні, спілкуватися з компанією напряму.
Кожного дня ARX cплачує близько 4,7 млн страхових відшкодувань.  | Форіншурер