Оцінка іншуртеху bolttech після закриття $196 млн інвестицій серії B перевищила $1,6 млрд


Оцінка іншуртеху bolttech після закриття $196 млн інвестицій серії B перевищила $1,6 млрдІншуртех bolttech оголосив про залучення 196 мільйонів доларів інвестицій серії B із загальною оцінкою в 1,6 мільярда доларів.

Раунд очолила Tokio Marine – перша японська страхова компанія зі 140-річною історією. Серед інших ключових інвесторів – глобальний гігант зі страхування життя MetLife через свою дочірню компанію MetLife Next Gen Ventures, суверенний фонд багатства Малайзії Khazanah Nasional, а також нові та існуючі акціонери.

bolttech кидає виклик ситуації на ринках капіталу – згідно зі звітом Gallagher Re, мегараунд фінансування (100 мільйонів доларів і більше) для глобального insurtech-сектору знаходиться на найнижчому рівні з першого кварталу 2020 року.

Збір коштів bolttech серії B є найбільшим прямим капіталом серії B для іншуртех-стартапів за останній рік, і слідує за тим, як компанія досягла найбільшого раунду серії A у 2021 році.

bolttech використовуватиме інвестиції серії B для подальшого стимулювання органічного зростання, включаючи інвестиції у власні технології, цифрові можливості для партнерів і кінцевих споживачів, а також талантів на 30+ ринках bolttech.

Крім того, кошти будуть використані для вивчення неорганічних можливостей для прискорення міжнародного зростання.

"Зараз ми є однією з найбільш швидкозростаючих іншуртех компаній у світі, що дозволяє нашим партнерам знаходити нові джерела доходу, прискорювати цифрову трансформацію та поглиблювати відносини з клієнтами", каже Роб Шимек, головний виконавчий директор групи bolttech.

bolttech зберіг міцну фінансову основу з чітким шляхом до прибутковості, водночас сприяючи швидкому зростанню та масштабу для створення найширшої міжнародної присутності.

bolttech є глобальним B2B2C стартапом вбудованого страхування, що об’єднує страховиків із дистриб’юторами та їхніми клієнтами. Маючи ліцензії на роботу в Азії, Європі та всіх 50 штатах США, bolttech надає компаніям усе необхідне для пропонування страхових продуктів, які відповідають зростаючим потребам клієнтів у страхуванні та захисті в епоху цифрових технологій.  Beinsure