Іншуртех вбудованого страхування Cover Genius розпочав партнерство з лоукостером Volaris


Іншуртех вбудованого страхування Cover Genius разом уклав партнерство з лоукостером VolarisVolaris, мексиканська лоукост-авіакомпанія, яка працює в Мексиці, Сполучених Штатах, Центральній і Південній Америці, і Cover Genius, іншуртех вбудованого захисту, оголосили про стратегічне партнерство, щоб запропонувати клієнтам захист подорожей у всьому світі - медичне страхування, захист багажу, страхування від скасування рейсу та інше під час оформлення бронювання, пише Beinsure.

Під час бронювання авіаквитків клієнти Volaris матимуть можливість захистити свої міжнародні поїздки за допомогою різних видів покриття, які пропонує іншуртех Cover Genius.

Завдяки інтеграції з XCover, глобальною платформою розповсюдження Cover Genius, усі клієнти Volaris, незалежно від місця призначення, вперше матимуть можливість придбати захист, адаптований до їхнього маршруту.

Це оголошення стало результатом глобального опитування щодо страхування подорожей, проведеного Momentive на замовлення Cover Genius, яке показало, що клієнти були найбільш задоволені, коли вони купували захист для подорожей безпосередньо у свого туристичного постачальника або авіакомпанії.

Результати показують, що 73% латиноамериканських мандрівників віддають перевагу придбанню туристичної страховки безпосередньо в авіакомпанії або туристичному агентстві для наступної поїздки.

65% мандрівників Латинської Америки віддають перевагу вбудованому захисту, а не «другому кроку», коли необхідно купувати захист після початкової покупки через зручність, що свідчить про значні зміни у способі придбання захисту мандрівниками.

Оскільки все більше споживачів очікують цифрового досвіду та більше пропозицій від брендів, яким вони довіряють, цифровим іншуртех-компаніям вкрай важливо активізуватись і надавати комплексні пропозиції протягом усього свого шляху.

Вбудований захист наразі пропонується мандрівникам Volaris у Мексиці, США, Коста-Ріці, Сальвадорі, Гватемалі, Гондурасі, Колумбії та Перу.  | Форіншурер