China Pacific Insurance спільно з Waterdrip Capital відкривають два криптофонди в Гонконгу


China Pacific Insurance спільно з Waterdrip Capital відкривають два криптофонди в ГонконгуДочірня компанія China Pacific Insurance CPIC Investment Management відкрила два криптофонди в Гонконзі у партнерстві з інвестиційною компанією Waterdrip Capital.

Другий за величиною страховик майна в материковому Китаї CPI належить центральному уряду країни, муніципальному уряду Шанхаю та China Securities Finances.

Нові криптофонди включають фонд венчурного капіталу під назвою Pacific Waterdrip Digital Asset Fund I, який буде зосереджений на інвестуванні в блокчейн-проекти на ранніх стадіях. Другий, Pacific Waterdrip Digital Asset Fund II, буде управляти цифровими активами з підтвердженням частки. Обидва криптофонди будуть націлені на інституційних і багатих приватних інвесторів.

Waterdrip — глобальна інвестиційна компанія, яка підтримує проекти, пов’язані з блокчейном, і криптостартапами. Заснована в 2017 році компанія Waterdrip відома підтримкою китайської індустрії криптомайнінгу та інвестуванням у такі проекти, як децентралізована мережа Web3 Peaq на основі Polkadot.  | Форіншурер