13 іншуртехів приєдналися до 10-ї когорти інноваційного хабу Lloyd’s Lab


13 іншуртех-стартапів приєдналися до 10-ї когорти інноваційного хабу Lloyd’s LabЗа даними Lloyd’s of London, 13 InsurTech-стартапів приєдналися до 10-ї когорти його інноваційного центру, Lloyd’s Lab, після конкурентної презентації, на якій вони представили інноваційні страхові рішення для ринку.

Глобальна програма акселератора отримала понад 200 заявок із 32 країн, з яких 13 команд було відібрано для формування наступної когорти лабораторії, яка розпочнеться 24 квітня 2023 року. Кожна з обраних команд справила враження на експертну групу, до складу якої входять Lloyd’s та учасники ринку.

Для 10-ї когорти стартапи були обрані на основі рішень, орієнтованих на три теми:

  • Європейські цифрові та кліматичні рішення;
  • Дані та моделі;
  • Нові продукти.

Протягом десятитижневої програми команди розроблятимуть свої продукти за підтримки експертів ринку та досліджуватимуть, як їхні інновації можуть підтримати ринок Lloyd’s.

"Разом з експертами ми були вражені професіоналізмом команд, які виступили на Pitch Day і заслужили місце в 10-й когорті, а також динамікою. Ми отримали найбільшу за всю історію кількість міжнародних заявок", зазначила Розі Дені, старший менеджер лабораторії Lloyd’s Lab.

Цього року вперше, щоб розширити співпрацю між лондонським та європейським іншуртех секторами, Lloyd’s Lab запровадила спеціальну тематику для регіону, причому чотири з 13 успішних команд займалися європейськими цифровими та кліматичними рішеннями.  | Форіншурер