Insurtech PetSure отримав ліцензію на страхування тварин в Австралії


Insurtech PetSure отримала ліцензію на загальне страхування в АвстраліїInsurtech PetSure, що належить групі Hollard, отримала власну ліцензію на загальне страхування від Австралійського управління пруденційного регулювання (APRA). Ця зміна, за словами компанії, надасть їй більшої гнучкості та незалежності для досягнення поставлених цілей.

APRA заявила, що надала PetSure (Australia) Pty Ltd ліцензію на діяльність як загального страховика відповідно до Закону про страхування 1973 року, а також ліцензувала PetSure Holdings Pty Ltd як неопераційну холдингову компанію.

PetSure, яка керує страховими полісами домашніх тварин 28 брендів-партнерів стала першою страховою компанією в Австралії, яка має ліцензію APRA та займається здоров’ям домашніх тварин. Партнерами компанії є Bow Wow Meow, Bupa, Guide Dogs Pet Insurance, RSPCA Pet Insurance, Petbarn Insurance, Kogan Pet Insurance та Medibank.

«Стати автономним страховиком допоможе нам відкрити більше інновацій і виступати за кращі результати для клієнтів», зазначив Генеральний директор Алекс Томас.

PetSure каже, що ліцензія дозволить йому зосередитися на розробці систем, інфраструктур і процесів, які є унікальними для галузі охорони здоров’я домашніх тварин, на відміну від інших постачальників, які обслуговують кілька класів страхування.

Існуючі клієнти залишатимуться на ліцензії Hollard протягом перехідного періоду, тоді як нові клієнти будуть застраховані за власною ліцензією PetSure під час переходу брендів партнерів. Згодом усім клієнтам будуть запропоновані поліси за ліцензією PetSure.

Директор з маркетингу Дженні Вільямс каже, що компанія раніше отримала австралійську ліцензію на надання фінансових послуг Австралійською комісією з цінних паперів та інвестицій, а до сьогоднішнього дня працювала за ліцензією загального страхування Hollard, виданою APRA.  | Форіншурер / Peter Sonner