Іншуртех Fluffy отримав від інвесторів фінансування на розвиток платформи зі страхування тварин


Іншуртех Fluffy отримав від інвесторів фінансування на розвиток платформи зі страхування тваринІншуртех стартап Fluffy, що займається доглядом за тваринами, завершив попередній раунд фінансування на 450 тис. доларів, який очолювали QVentures і Techstars.

Заснований у 2021 році лондонський стартап поєднує страхування домашніх тварин, дресирування собак і онлайн-доступ до ветеринарів. Страхування домашніх тварин запускається в лютому, і його підтримуватиме «один з найбільших у світі страховиків».

Fluffy стверджує, що наразі у нього є спільнота з понад 20 тисяч власників домашніх тварин.

«Ми раді, що можемо втілити в життя наше бачення більш доступного та комплексного догляду за домашніми тваринами. Наша мета — дати власникам домашніх тварин спокій, знімаючи з їхніх плечей фінансовий тягар у разі будь-якої невідкладної медичної допомоги, яка може виникнути у їхніх улюблених домашніх улюбленців, а також підтримувати їх у виконанні повсякденних батьківських обов’язків», – відзначив Павел Герцберг, генеральний директор Fluffy.

Компанія Fluffy була заснована командою любителів домашніх тварин, ветеринарів і ветеранів страхування, які бачили потребу в кращих, справедливіших і доступніших варіантах догляду за домашніми тваринами.

Плани членства Fluffy пропонують дресирування собак від провідних світових експертів, цілодобові бесіди з ветеринарами та комплексне страхове покриття для широкого спектру медичних витрат, включаючи несподівані захворювання та травми, а також звичайний догляд.

Бачення Fluffy полягає в створенні справедливих планів догляду за домашніми тваринами, які винагороджуватимуть відповідальних власників тварин за нижчі страхові внески. Іншими словами, чим краще ви доглядаєте за своїм вихованцем у додатку Fluffy, тим менше вам доведеться платити за страховку.  | Форiншурер / Joanna Logvin