Tractable допоможе Verisk пришвидшити обробку страхових претензій за допомогою штучного інтелекту


Tractable допоможе Verisk пришвидшити обробку страхових претензій за допомогою штучного інтелектуVerisk, глобальний постачальник аналітичних даних, розширює свою екосистему претензій, об’єднавшись із Tractable, компанією, яка використовує штучний інтелект. Завдяки інтеграції з Tractable, яка використовує технологію комп’ютерного бачення для візуальної оцінки пошкоджень будинків, Verisk зможе значно прискорити обробку страхових претензій і ремонт будинків.

Рішення Tractable, яке було запущено минулого року, дозволяє власникам договорів страхування робити та надсилати фотографії збитків за допомогою зручного для мобільних пристроїв веб-додатку.

Штучний інтелект, навчений на великій базі даних виплат і пошкодженого майна, потім швидко ідентифікує, класифікує та вимірює майновий збиток, що дозволяє генерувати автоматичні оцінки на платформі Verisk Xactimate.

Завдяки штучному інтелекту від Tractable страховики, які використовують Xactimate, можуть отримати доступ до надійних оцінок майна та допомогти скоротити час на врегулювання претензії щодо майна з місяців до одного дня.

Співпраця з Tractable для наскрізної автоматизації обробки позовів про майно знаменує собою поворотний момент у галузі, особливо в умовах, коли страховики шукають рішення для покращення досвіду страхувальників, скорочення часу циклу та оптимізації витрат. І з частішими та суворішими погодними явищами, які впливають на громади, використання ШІ для прискорення відновлення стає ще більш своєчасним і критичним.

"Коли люди зазнають майнових збитків, першим і часто найбільш трудомістким кроком до відновлення є врегулювання їх страхової претензії", каже Алекс Даляк, співзасновник і генеральний директор Tractable.

Співпраця з Verisk допомагає продемонструвати силу штучного інтелекту для вирішення реальних проблем, наприклад, допомагаючи власникам будинків оперативно отримати відшкодування.

Заснована в 2014 році, Tractable створює інструменти штучного інтелекту для провідних світових компаній, пов’язаних з автомобільною промисловістю та нерухомістю.

Рішення, перш за все, на основі штучного інтелекту впроваджують новітні дослідження комп’ютерного зору та методи машинного навчання для візуальної оцінки. Використовуючи зображення клієнтів, продукти штучного інтелекту почали забезпечувати швидку й точну оцінку пошкоджень, щоб допомогти пришвидшити відновлення після аварій у 10 разів.

«Зараз ми застосовуємо штучний інтелект для прискорення інших процесів, пов’язаних із візуальним оглядом та оцінкою. Від утилізації автомобільних запчастин до оцінки майна ми прагнемо змінити спосіб життя та роботи людей у цілих галузях».

Завдяки штучному інтелекту на нашому боці Tractable може звільнити час співробітників для більш цінних завдань, покращити взаємодію з клієнтами, прискорити ремонт і збільшити переробку – краще для всіх нас і планети.  | Форіншурер