Nippon Life Insurance збільшила свої інвестиції у Resolution Life до $1,65 млрд


Nippon Life Insurance збільшила свої інвестиції у Resolution Life до $1,65 млрдСтрахова компанія Nippon Life Insurance погодилася інвестувати додаткові зобов’язання в розмірі 1 мільярда доларів в Resolution Life – глобальний бізнес зі страхування життя та ануїтетів – після нещодавно оголошеного стратегічного партнерства між Resolution Life і Blackstone.

Nippon Life разом із Blackstone продовжуватимуть сприяти прискоренню зростання та розвитку Resolution Life. Завдяки цій інвестиції Nippon Life прагне підвищити зацікавленість своїх страхувальників.

З 2019 року Nippon Life є найбільшим інвестором у Resolution Life, підтримуючи його зростання завдяки 8 транзакціям із компанією з резервами на суму понад 80 мільярдів доларів та 3 мільйонами полісів під управлінням на трьох міжнародних платформах.

Оскільки Nippon Life інвестувала 650 мільйонів доларів, очікується, що це додаткове зобов’язання Nippon Life у розмірі 1 мільярда доларів збільшить їх сукупні інвестиції до 1,65 мільярда доларів.

Nippon Life вважає, що стратегічне партнерство між Resolution Life і Blackstone прискорить ріст і розвиток Resolution Life. Він зміцнює позиції Resolution Life як лідера на багатотрильйонному глобальному ринку консолідації життя та ануїтетів завдяки поєднанню глобальних платформ управління зобов’язаннями Resolution Life і можливостей Blackstone з управління страховими активами.

У рамках цього партнерства Blackstone стала інвестиційним менеджером Resolution Life у певних ключових сферах, включаючи безпосередньо створені активи на ринках приватного кредитування, нерухомості та фінансування на основі активів.

Blackstone керуватиме 25 мільярдами доларів існуючих приватних активів Resolution Life у перший рік партнерства, згодом сума збільшиться до 60 мільярдів доларів протягом наступних шести років.

Resolution Life і Blackstone планують залучити 3 мільярди доларів нового акціонерного капіталу для Resolution Life – включаючи цю додаткову інвестицію в 1 мільярд доларів від Nippon Life і стратегічну інвестицію в розмірі 500 мільйонів доларів від Blackstone – що, як очікується, доведе загальний власний капітал компанії до приблизно 8 млрд доларів.

Додаткові інвестиції Nippon Life підлягають схваленням регуляторних органів і, як очікується, будуть здійснені в другій половині 2023 року.  | Форіншурер