Pathpoint зібрав $12,5 млн на розвиток E&S insurtech-платформи для страхових агентів


Іншуртех Pathpoint[/url], на платформі якого страхові агенти можуть отримувати комерційні котирування E&S ризиків, залучив 12,5 млн доларів від існуючих інвесторів. Caffeinated Capital очолив цей раунд і стимулював продовження розширення після того, як у 2022 році Pathpoint продемонстрував рекордне зростання.

«Ці інвестиції спрямовані на глибоке інвестування у функцію Go-to-Market Pathpoint», — сказав Реймонд Тонсінг, засновник і керуючий партнер Caffeinated Capital.

У січні 2021 року Pathpoint зібрав 30 мільйонів доларів у рамках раунду фінансування серії A, який також очолював Caffeinated Capital.

Компанії в галузях з високим ризиком часто потребують спеціалізованого страхового покриття, яке не можуть забезпечити стандартні оператори. Усе частіше агенти звертаються до ринку E&S (excess and surplus) insurance, щоб знайти поліси для них. У 2021 році загальні премії E&S зросли на 22%, досягнувши 51 мільярда доларів.

Розширення пропозиції продуктів на ринок E&S може допомогти краще обслуговувати клієнтів.

Дані вказують на те, що агенти, які можуть спробувати Pathpoint хоч раз, люблять його використовувати, але все ще є невикористані можливості з точки зору контакту з більшою кількістю агентів і поглиблення стосунків у дистриб’юторській базі як із існуючими, так і з новими партнерами.

Подальші інвестиції в GTM спиратимуться на поточний ріст і дозволять Pathpoint стати прибутковим підприємством протягом наступних кількох років.

З моменту запуску компанії наприкінці 2020 року в Pathpoint було акредитовано понад 5000 агентів. Загальна сума премії зросла вчетверо з 2021 по 2022 рік, а кількість активних користувачів щомісяця зросла втричі.

У середньому агент, який використовує Pathpoint, отримує цінову пропозицію за 7 хвилин і може прив’язати цінову пропозицію протягом дня, у той час як традиційні оптові операції часто потребують днів, щоб повернути ціни.

Для подальшого масштабування дистрибуції Pathpoint почав співпрацювати з деякими з найбільших мереж, агрегаторів, франчайзингових операцій і цифрових платформ у сфері комерційного страхування.

На додаток до партнерств Pathpoint продовжує розширювати пропозицію та вдосконалювати свій продукт за допомогою незалежних агентів, які продовжують становити 40% нових користувачів.

«Враховуючи зростання за останні 6 місяців, нам стало зрозуміло, що нам потрібно більше інвестувати в інфраструктуру продажів і маркетингу, щоб краще підтримувати існуючу дистрибуцію та її подальше розширення», — сказав Алекс Баргманн, генеральний директор Pathpoint.

"Інвестиції від Caffeinated Capital відкривають це, водночас створюючи для нас прибутковий ринок з національною дистрибуцією. Наразі немає іншого рішення, яке надає агентам такий швидкий, простий і ефективний досвід E&S. До цього часу ми були обмежені з точки зору величезної кількості агентів, до яких ми можемо отримати доступ, тому ми будемо націлювати фінансування на відділи продажів і маркетингу, продовжуючи впроваджувати інновації в процес E&S і розширювати наші невеликі комерційні продукти E&S і ринок.”

Неповне страхове покриття зазвичай надається за допомогою крупних корпоративних страхових брокерів, які мають доступ до ринку Excess & Surplus Lines.

Ризики для екології та безпеки не можуть бути розміщені на допущених ринках через брак потужностей або складність ризику.

Оскільки все більше і більше бізнесу ведеться через ринок E&S (який, як очікується, зросте на 25%), доступ агентів до швидкого та прозорого способу котирування, зв’язування та обслуговування продуктів E&S онлайн стає ще більш важливим.  | Форіншурер