Іншуртех зі страхування життя Dayforward залучив $25 млн інвестицій під керівництвом AXA Venture


Іншуртех зі страхування життя Dayforward залучив $25 млн інвестицій під керівництвом AXA VentureІншуртех-стартап зі страхування життя Dayforward завершив раунд фінансування на суму 25 мільйонів доларів під керівництвом AXA Venture Partners за участю існуючих інвесторів, зокрема HSCM Ventures, Juxtapose та Munich Re Ventures.

Заснована у 2021 році, Dayforward залучила на сьогодні 45 мільйонів доларів інвестицій. Партнером з перестрахування виступає Munich Re Life US.

Компанії постійно говорять про розрив у страховому захисті життя в США. Dayforward хоче усунути цей геп та забезпечити фінансову безпеку мільйонам недозастрахованих американців шляхом переосмислення процесу купівлі страхування життя від групи, починаючи з інноваційного дизайну продукту, сучасного способу навчання та підходу до клієнтів та надання нового досвіду купівлі завдяки чистому інтерфейсу користувача та андеррайтингу на основі даних.

Індустрія страхування життя переживає масштабну трансформацію, і Dayforward сприяє значним змінам у цьому просторі.

Dayforward прокладає перший у своєму роді шлях як цифровий постачальник повного пакету страхових послуг із основною інфраструктурою, необхідною для створення продуктів для сучасних клієнтів у всіх каналах.

Dayforward заснували та очолювали топ-менеджери з різних сфер технологій, маркетингу та страхування. Аарон Шапіро, генеральний директор Dayforward раніше був засновником і генеральним директором Huge, консалтингової компанії з цифрової трансформації, придбаної Interpublic Group, а також засновником і генеральним директором Silverpop, маркетингової автоматизації SaaS, яка була продана IBM. Метью Вольф, керівник відділу страхових продуктів і актуарій Dayforward, раніше був керівником актуаріїв у Haven Life, підрозділі цифрових інновацій MassMutual.

Серед інших керівників – голова фінансового відділу Зохайб Ратхор, який раніше був головним спеціалістом з управління ризиками та головним актуарієм LogitudeRe; Зої Нолан, керівник відділу операцій, яка раніше працювала з Шапіро в Huge, а нещодавно була частиною команди лідерів у Havas; Остін Ріендо, керівник відділу технологій, який приєднався з Bitly; і Феліція МакЕлхані, керівник відділу андеррайтингу, яка раніше обіймала керівні посади в андеррайтингу в National Life Group і Crump Insurance Services.

"Страхування життя може бути нудним і заплутаним процесом. Ми зробили страхування життя простим і легким для придбання, з розумнішим страховим покриттям для сімей у більшій частині Америки, каже Аарон Шапіро.

Рада директорів Dayforward також має значний досвід у галузі, зокрема: Марія Т. Вулло, колишній суперінтендант Департаменту фінансових послуг штату Нью-Йорк; Пол Руні, колишній глобальний операційний директор Manulife; Елейн А. Сарсинскі, колишній президент, президент і генеральний директор MassMutual International; Рональд Прессман, колишній генеральний директор TIAA-CREF Institutional.

Стартап також оголосив про придбання Commercial Travellers Life Insurance Company у страховика National Guardian Life, оскільки він планує вийти на національному рівні та розширити лінійку своїх продуктів щодо страхування життя, здоров’я та пенсії. Dayforward придбала компанію страхування життя після отримання всіх дозвільних органів. Після придбання Dayforward продовжуватиме виконувати та обслуговувати існуючі поліси, які включають інвалідність, нещасні випадки та інші допоміжні медичні продукти.

Придбання збігається із запуском продукту страхування життя Dayforward у 38 штатах, а також у Вашингтоні, округ Колумбія. Зараз Dayforward керує двома повністю ліцензованими та регульованими страховими компаніями.  | Форіншурер