Іншуртех-платформа Embroker запускає програму для обробки даних ONE для спрощення страхування ризиків стартапів


Іншуртех-платформа Embroker запускає програму для обробки даних ONE для спрощення страхування стартапівПлатформа страхування цифрового бізнесу Embroker запустила нову програму для обробки даних, ONE — універсальну програму, яка використовує штучний інтелект і технології машинного навчання для створення продуктів страхування бізнесу, адаптованих до потреб конкретної галузі.

Спрощений процес зосереджується на критичній бізнес-інформації та усуває потребу в непотрібних і зайвих запитаннях, дозволяючи страховим брокерам і засновникам стартапів миттєво отримувати ціни на повний набір продуктів.

Компанія пропонує свій стартовий пакет, орієнтований на малий бізнес, спрощуючи заявки на отримання страхових полісів. Embroker зосереджується на забезпеченні кібербезпеки та роботі над цифровою трансформацією страхування.

ONE спирається на свої попередні пропозиції, застосовуючи штучний інтелект, щоб охопити інші версії та впровадити знання брокера в сервіс.

Бізнес-страхування є однією з найстаріших галузей у світі, яка побудована на особистих стосунках, а не на технологічному прогресі. Тут також домінують давні гравці.

Embroker – цифрова страхова компанія, створена з нуля за допомогою сучасних технологій, щоб усунути неефективність, яка підвищує ціни та призводить до розчарування клієнтів.

Від машинного навчання до штучного інтелекту, insurtech використовує новітні технології, щоб зробити поліси більш індивідуальними, дешевшими та легшими для придбання.

Процес ONE зосереджується на бізнес-інформації та зменшує кількість запитань, на які брокерам і власникам бізнесу потрібно відповісти, щоб отримати котирування страхового покриття. Платформа використовує 14 запитань плюс дані, надані страхувальниками, для створення чотирьох конкретних пропозицій.

Страхове покриття, яке пропонує ONE, включає відповідальність за працевлаштування, технічні помилки та упущення, а також страхування директорів і посадових осіб. Котирування, які генерує ONE, включатимуть усе необхідне страхове покриття, незалежно від того, чи є поліси від Embroker чи інших андеррайтерів.

Власники бізнесу шукають єдине рішення для своїх потреб у страхуванні, щоб вони могли витрачати менше часу на пошук відповідей і більше часу на ведення свого бізнесу. Комерційні страхові компанії пропонують широкий спектр типів покриття, але надають мало вказівок щодо вибору правильного пакету продуктів.

Це вимагає від засновників і брокерів здійснювати покупки в кількох місцях, щоб зібрати правильне рішення для управління ризиками, і після всієї цієї роботи покриття може задовольнити або не задовольнити їхні конкретні потреби.

Цей процес є тягарем для організацій і не максимізує можливості їхнього брокера: спеціалісти зі страхування змушені витрачати непотрібні години на пошук полісів у багатьох страховиків замість того, щоб надавати своїм клієнтам додаткові послуги.

Embroker трансформує комерційне страхування, радикально спрощуючи для компаній отримання страхування за найкращою ціною. Embroker використовує прогнозне моделювання на основі запатентованої технології, щоб повністю автоматизувати андеррайтинг і зробити процес покупки простим, швидким і доступнішим.  | Форіншурер