Іншуртех Root Insurance розслідує шахрайські дії співробітника на $9,5 млн


Іншуртех Root Insurance розслідує шахрайські дії співробітника на $9,5 млнУ заяві SEC іншуртех-компанія Root Insurance повідомила, що залучила юриста для проведення внутрішнього розслідування щодо серії операцій з маркетинговими послугами, які колишній старший співробітник відділу маркетингу уклав у 2022 році.

Внутрішнє розслідування триває, але попередні результати вказують на те, що щодо одного постачальника ці транзакції передбачають виплати від компанії щонайменше 9,5 мільйонів доларів, які, на думку команди іншуртеха, згодом були перераховані за вказівкою колишнього співробітника та без попередньої згоди керівництва компанії, від цього постачальника до організацій, у яких колишній працівник мав інтерес.

Крім того, щодо постачальника маркетингових послуг розслідування триває та може призвести до виявлення подальших шахрайських та невідповідних транзакцій, у тому числі транзакцій, за послуги, які не були надані або надані не повністю.

Root Insurance намагатиметься повернути ці кошти доступними законом засобами та співпрацюватиме з правоохоронними органами.  | Форіншурер