CerebrumX разом з Ford запускають пілотний проект UBI-страхування на основі використання


CerebrumX разом з Ford запускають пілотний проект UBI-страхування на основі використанняКомпанія з аналізу автомобільних даних CerebrumX планує включити підключені дані транспортного засобу від Ford Motor Company для підтримки своєї моделі страхування на основі використання даних (UBI) як послуги для страховиків.

Для клієнтів, які погодилися, платформа CerebrumX збирає та аналізує дані безпосередньо з їхніх автомобілів, щоб створити оцінку водія та транспортного засобу без додаткового обладнання чи програм, що допомагає страховикам краще оцінювати ризики та розробляти більш точні персоналізовані політики для своїх клієнтів, наприклад Pay As You Drive (PAYD) і Pay How You Drive (PHYD), щоб підтримувати безпечне водіння та оптимізувати претензії щодо збитків.

«Обираючи страхування на основі використання, власники Ford і Lincoln можуть винагороджувати за свої хороші звички водіння більш персоналізованими пропозиціями страхування. Платформа CerebrumX створює ще одну можливість для власників Ford і Lincoln отримати страхові вигоди завдяки підключенню до свого автомобіля, щоб зменшити загальну вартість володіння транспортним засобом», кажуть у компанії Ford Motor.

Модель UBI-as-a-Service діє як універсальне рішення, що полегшує страховикам успішний запуск програм UBI, які об’єднують автомобільні дані, оцінки на основі штучного інтелекту та статистичні дані з портативною підтримкою у дотриманні нормативної політики. CerebrumX прискорює впровадження наскрізних сервісів, таких як обробка згоди, інтеграція оцінки водія з існуючими узагальненими лінійними моделями (GLM), підтримка державних служб реєстрації, навчання водіїв і оцінка ефективності UBI.  | Форіншурер