Кастодіальна платформа GK8 запускає страхування цифрових криптоактивів


Кастодіальна платформа GK8 запускає страхування цифрових криптоактивів клієнтівGK8 і USI Insurance Services об’єднали зусилля, щоб створити нову програму страхування для покриття втрат цифрових активів для клієнтів GK8.

Це свідчить про ще один крок до стабільності та довіри, що будується в просторі Defi, оскільки клієнти можуть застрахувати свої цифрові активи на суму до 1 мільярда доларів (див. Biggest Crypto & Blockchain Unicorn Startups).

За даними Elliptic, незважаючи на початок крипто-зими, шахрайство з незамінними токенами (NFT) стрімко зростає, і інвестори повідомляють про шахрайство NFT на суму понад 100 мільйонів доларів як викрадене в результаті шахрайства в період з липня 2021 року по липень 2022 року. Ці події сприяють стабільному та зростаючий брак довіри до крипторинку.

GK8, що базується в Тель-Авіві, є кастодіальною платформою зберігання цифрових активів інституційного рівня з підтримкою Defi, стейкингу, NFT, торгівлі та токенізації.

Його плани щодо партнерства зі страховиком USI дозволять клієнтам GK8 забезпечувати страхове покриття, а також безпеку інституційного рівня з відповідним фінансовим захистом.

Готове до регулювання рішення GK8 включає як Cold Vault, так і MPC Vault. Унікальне холодне сховище зберігання компанії — це єдине рішення на ринку, яке може створювати, підписувати та надсилати блокчейн-транзакції без отримання цифрових даних з інтернету. Це рішення надає установам високий рівень безпеки, не залишаючи жодних місць для використання хакерами.

Страхове покриття в розмірі 1 мільярда доларів дозволяє зберігати активи клієнта GK8 у Cold Vault і до 125 мільйонів доларів для активів, що зберігаються в MPC.

Ці програми страхового захисту значно вищі порівняно з будь-якими полісами для цифрових активів, які пропонуються сьогодні на ринку, значно знижуючи ризик.

Страхування, що надається постачальниками технологій зберігання, обмежене. Дуже часто клієнти мають доступ до об’єднаного страхування (розподіленого між усіма клієнтами) на суму 30-40 мільйонів доларів в якості страхового покриття.

Партнерство USI дозволяє клієнтам GK8 скористатися страховим полісом із ексклюзивним покриттям на суму до 1 мільярда доларів для кожного клієнта. Ця унікальна пропозиція тепер є найвищим лімітом страхування, доступним сьогодні на ринку для інвесторів цифрових активів.

Також доступне покриття до 125 мільйонів доларів на кожного клієнта для захисту від ризику крадіжки в результаті атак на активи, що зберігаються в сховищі GK8 MPC.  | Форіншурер