Азіатський блокчейн-іншуртех Igloo залучив $27 млн на розвиток параметричного страхування


Азіатський блокчейн-іншуртех Igloo залучив $27 млн на розвиток параметричного страхуванняІншуртех Igloo з Південно-Східної Азії отримав додаткові 27 мільйонів доларів у рамках продовження раунду фінансування серії B, про який було оголошено на початку року.

Cathay Innovation очолила початковий раунд серії B Igloo у березні, надавши сінгапурській компанії insurtech капітал у розмірі 19 мільйонів доларів. Але тепер компанія залучила ще 27 мільйонів доларів під керівництвом інвесторів, включаючи BlueOrchard’s InsuResilience Investment Fund II, WWB Capital Partners і Finnfund.

Попередні інвестори La Maison і Cathay Innovation також повертаються цього разу.

Гроші підтримають Igloo, оскільки він нарощує свій інженерний потенціал та інфраструктуру, прагне придбати посередників у рамках свого розширення та запускає нові продукти, такі як страхування врожаю на основі індексів для клієнтів у Південно-Східній Азії.

Igloo вже зміцнила партнерські відносини з більш ніж 55 компаніями в семи країнах, сприяючи оформленню понад 300 мільйонів полісів і збільшенню валових премій у 30 разів з 2019 року.

Іншуртех нещодавно запустив своє перше параметричне страхування погодних умов у В’єтнамі – одній із п’яти найбільших країн-експортерів рису, де погода може мати значний вплив на врожайність.

Використовуючи смарт-контракти на основі блокчейну, продукт автоматизує виплати за претензіями, розраховані з використанням попередньо призначених значень збитків через погодні явища чи природні катастрофи. Igloo стверджує, що це перше параметричне страхування у В’єтнамі та перша інтеграція розумних контрактів у компанії.  | Форіншурер