Стартап зі страхування тварин Napo зібрав 15 млн фунтів стерлінгів у рамках фінансування серії A


NapoNapo, британський стартап зі страхування домашніх тварин, залучив 15 мільйонів фунтів стерлінгів у серії А під час раунду під керівництвом DN Capital.

Раунд також був підтриманий фондом Companion Fund, орієнтованим на догляд за домашніми тваринами, а також Insurtech VC MTech Capital і мюнхенським венчурним фондом ранньої стадії Picus Capital.

Заснована у 2021 році компанія Napo пропонує власникам домашніх тварин котирування полісів за лічені хвилини.

Як правило, фіксована плата у розмірі 75 фунтів стерлінгів сплачується, коли тварина потребує лікування, але Napo стверджує, що решту витрат зазвичай покривають до порогової суми в 16 000 фунтів стерлінгів.

Перевищення витрат ускладнюють і викликають стрес. Страховики встановлюють їх високо, щоб уникнути виплат. «Ми знаємо, що вимоги завжди виникають у важкі часи, і віримо, що наші безкоштовні послуги для домашніх тварин допоможуть запобігти необхідності подавати претензії в першу чергу. Таким чином, нам не доведеться відмовлятися від оплати, коли ми вам найбільше потрібні».

Компанія пишається тим, що не хоче заробляти гроші на своїх клієнтах, «викручуючись від претензій». Натомість стартап хоче запобігти виплаті ветеринарних рахунків, надаючи своїм клієнтам безкоштовний доступ до одних із найкращих доступних послуг догляду за домашніми тваринами.

Napo заробляє гроші, отримуючи комісію від щомісячних платежів клієнтів, які вона використовує для фінансування своїх безкоштовних послуг для домашніх тварин і оплати своєї невеликої команди. Решта платежів об’єднується та використовується для виплати претензій.

Napo також надає цілодобові відеоконсультації онлайн, які надають внутрішні ветеринари, а також пропонує стоматологічне страхування, гроші для допомоги у пошуку зниклих домашніх тварин і покриття відповідальності перед третіми особами.  | Форіншурер