Munich Re відкриває новий науково-дослідний центр Innovation R&D Centre у Китаї


Компанія Munich Re запустила новий науково-дослідний центр у Шанхаї (Китай). У Munich Re заявили, що новий центр «сприяє новим інноваційним ініціативам» через створення мереж з постачальниками технологій і лідерами галузі.

Зазначається, що нова організація під назвою Munich Re Innovation R&D Centre дозволить Munich Re зміцнити свої ринкові знання та технологічні ноу-хау та побудувати міцну мережу з клієнтами в різних галузях.

Центр допоможе подолати прогалини між попитом і пропозицією, які існують для нових галузевих ризиків, і підтримуватиме довгостроковий розвиток сектору страхування та перестрахування Китаю. Він також створить внесок для Munich Re Group на глобальному рівні, використовуючи дані інноваційної та технологічної екосистеми Китаю.

Munich Re China R&D Center тісно співпрацюватиме з місцевими страховими компаніями та промисловими партнерами, допомагаючи створити екосистему між технологіями та страхуванням у Шанхаї.

Новим центром керуватиме SiTao, дочірня компанія Munich Re, заснована в 2017 році для інноваційних страхових рішень для Китаю.

Оскільки Китай став домом для багатьох провідних світових технологічних та інноваційних компаній, наприклад, з виробництва відновлюваної енергії або виробництва електромобілів, центр у Шанхаї генеруватиме цінну інформацію про нові галузеві ризики та посилюватиме фокус Munich Re на розширенні меж страхування, а також сприятиме подальшій співпраці між Munich Re та партнерами в галузі.

Центр досліджень і розробок матиме спеціальні ресурси, виділені тематичним центрам для аналізу розвитку технологій та їх впливу на страхові рішення в цільових галузях, включаючи нові транспортні засоби, акумулятори, чисту енергію, екологічне будівництво, нове сільське господарство та торгівлю вуглецевими газами.

З додаванням нових і диференційованих ідей, сформованих у результаті масштабних досліджень на місцях і співпраці, SiTao краще надаватиме технологічні орієнтовані на промисловість рішення як існуючим, так і новим клієнтам.  | Форіншурер