Aon опитав перестраховиків щодо поновлення договорів перестрахування на наступний період


Aon опитав перестраховиків щодо поновлення договорів перестрахування на наступний періодНаступний період поновлення договорів перестрахування — це час для перестраховиків збільшувати ризики, вважають аналітики Aon. Протягом понад 400 років перестраховики забезпечували життєво важливу основу для економічної торгівлі та стабільності, і більшість інновацій просто не відбулися б, якби не спроможність громад і торгівлі ефективно зменшувати ризики за допомогою перестрахування (див. Largest Reinsurance Groups).

Необхідність для перестраховиків продовжувати надавати доступ до рішень щодо передачі ризиків, які йдуть в ногу з мінливими суспільними потребами та які підтримуються належним і стабільним рівнем капіталу.

Щоб і надалі мати стабільний ринок перестрахування, покупці та продавці перестрахових місткостей повинні досягти взаємоприйнятного результату, а це вимагає зусиль і розуміння з обох сторін.

Ринок перестрахування нещодавно зіткнувся зі збільшенням частоти та тяжкості збитків, незалежно від того, чи це спричинені людиною, чи природні небезпеки, і продемонстрував допомогу у покритті збитків.

"У певних напрямках і регіонах ми відійшли від ідеального балансу надання економічно ефективних рішень, які дозволяють зацікавленим сторонам керувати своїми ризиками в межах їх апетиту до ризику та забезпечують прийнятну віддачу постачальникам капіталу", кажуть перестраховики.

Ця невідповідність викликає тертя та невизначеність. І хоча потрібен достатній рівень премії для отримання доходу для всіх зацікавлених сторін при існуючих рівнях капіталу, важливо, щоб перестраховики продовжували залучати новий капітал у галузь, щоб забезпечити роботу конкурентного ринку на багато років вперед.

Клієнти шукають своїх постачальників капіталу, щоб запропонувати їм певний рівень впевненості в невизначеному середовищі. І вчасно захистити їх, а потім з упевненістю рухатись у 2023 рік, шукаючи можливості не лише розвивати власний бізнес, але й бізнес страховиків.

Перестраховики, які стають більш успішними, демонструють розуміння потреб клієнтів і довгострокову відданість наданню стійких рішень послідовним і продуманим способом.

Страховики вважають, що період поновлення договорів — це час, коли потрібно рухатися до ризику, а не відходити від нього, і ті, хто це зробить, отримають винагороду за свої зусилля.

Перестраховики повинні продовжувати розвивати ринок, впроваджувати інновації навколо нових продуктів і задовольняти постійно зростаючі потреби глобального економічного взаємопов’язаного світу.  | Форіншурер