AXA Hong Kong запускає телематичний Internet of Vehicles проект у співпраці з сервісами таксі


AXA Hong Kong запускає телематичний Internet of Vehicles проект у співпраці з сервісами таксіAXA Hong Kong оголосила про партнерство з Chung Shing Taxi і TaxiSafely, щоб запустити перший проект Internet of Vehicles (IoV) за участю страхової компанії та таксі.

Співпраця спрямована на підвищення безпеки водіння таксі та захист водіїв таксі, пасажирів та інших учасників дорожнього руху за допомогою інноваційних технологій. Завдяки цьому партнерству 50 таксі від SynCab і Chung Shing Taxi першими встановлять телематичний пристрій TaxiSafely.

Оснащений унікальною високочутливою подвійною лінзою, пристрій виявлення забезпечить моніторинг дорожніх умов у режимі реального часу за допомогою вбудованої 3D-лінзи, а також точне виявлення перешкод, а також негайно повідомить водіїв таксі про підвищений ризик запобіжні заходи, щоб уникнути нещасних випадків.

Крім того, AXA та Chung Shing Taxi регулярно переглядатимуть та аналізуватимуть зібрані дані, щоб оцінити безпеку водіння парку таксі.

Ці дані дозволять AXA визначати страхові премії на основі фактичних показників водіння парку таксі, минулого андеррайтингу та записів про претензії, а також надавати знижки на премію тим паркам таксі з хорошими даними водіння.

Це забезпечить справедливе ставлення, особливо до водіїв з хорошими характеристиками водіння, і підвищить обізнаність водіїв про безпеку водіння.  | Форіншурер