Платформа SentinelOne запускає новий застосунок для управління ризиками кіберстраховиків


Платформа SentinelOne запускає новий застосунок для управління ризиками кіберстраховиківSentinelOne, автономна платформа кібербезпеки, оголосила про створення нового застосунку для управління ризиками кіберстраховиків на своєму Singularity Marketplace.

Програма WatchTower Vital Signs Report повідомляє точний профіль стану кібербезпеки та засобів контролю кіберстраховикам, спрощуючи процес отримання кіберстрахового покриття.

Для кіберстраховиків програма надає в режимі реального часу «зсередини» огляд стану кібербезпеки підприємства для покращеної доступності полісів і зниження ризику андеррайтингу.

Використовуючи Ranger Active Directory, поверхневий модуль атаки на ідентифікацію в реальному часі Singularity XDR, нова пропозиція звітування оцінює сприйнятливість до кіберзагроз, включаючи невідомі активи та розкриття ідентифікаційної інформації – двох основних векторів сучасних інцидентів безпеки.

Це дає змогу кіберстраховикам і брокерам отримати інформацію щодо своїх повноважень з андеррайтингу та управління ризиками – знижуючи коефіцієнти збитків за допомогою точної оцінки ризику, одночасно збільшуючи право на кіберстрахування, знижки на премії та сприятливі умови покриття для організацій, які отримують і продовжують дію договорів. Крім того, компанії, яким загрожує атака, отримують корисну інформацію в режимі реального часу для підвищення кібервідмовостійкості.

З 2018 по 2021 роки збитки від виплат страховиків зросли на 300% через зростання кількості дорогих витоків даних, програм-вимагачів і кіберінцидентів (дивіться перелік Cyber Unicorns). У результаті у другому кварталі 2022 року ціни на кіберстрахування в США зросли на 79% порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Незважаючи на зниження апетиту страховика щодо ризику андеррайтингу та зростання премій, багатьом організаціям важко отримати покриття, незалежно від стану безпеки.

Ризики андеррайтингу стали занадто великими для страховиків, тоді як зростання премій змушує підприємства боротися з кіберстрахуванням. Галузь потребує кращих засобів для вимірювання та демонстрації впливу кіберзагроз.

Зовнішнє сканування історично використовувалося страховиками та брокерами для визначення організаційного ризику. Ці сканування, як пояснила компанія, не перевіряють на кіберінциденти чи ефективність контролю безпеки

За даними SentinelOne, програма WatchTower Vital Signs Report здатна фіксувати сигнали, які динамічно змінюються, і надавати глибокий контекст ризику, оскільки він базується на внутрішньому ризику та даних організації.  | Форіншурер